Quantcast
Till salu inom: ”

grönlandshund valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nikita är född 2011-09-26. Vi arbetar aktivt med våra draghundar och ser gärna att du är intresserad av en hund för ett aktivt liv. Nikita är en mindre aktiv hund än vi använder och hoppas att hon får ett hem bättre anpassat för henne. Vår draghundsverksamhet ligger i Sälen, Dalarna, och vi säljer bara valpar till dig som kommer hit. Vi vill försäkra oss om att du tycker om valpen innan vi separerar den från sina syskon. Valpen är regelbundet avmaskad, chippad, vaccinerad och veterinärbesiktad.
Hej! Har en mycket fin och trevlig tik som är 50% Bordercollie och 50% Grönlandshund. Mycket fin, snäll, social. Hon blir 3 år i oktober. Jag tränar mycket Lydnad samt Agility med henne och hon är mycket duktig. Vill nu ta en kull valpar på henne med en passande hane. Söker en passande hane med bra temperament. Mejla mig om du har en passande hane. Tack på förhand
Jag har två underbara valpar kvar som vill hitta nya hem. En tik och en hane. Vi kommer att vara ytterst nogranna vid val av familj samt att rätt valp hamnar hos rätt familj. Dom är veterinärbesiktigade, avmaskade, chippade samt vaccinerade. Bilder från vänster: Mamman Diva: sibirien husky/ östsibirisk laika Pappan Nallo: sibirien husky/malamute/grönlandshund Elsa och Eskil Vid intresse eller frågor maila. OBS! Endast seriösa köpare!
En liten seriös uppfödning av arbetande hundar för familjebruk. Det viktigaste på våra hundar är att de har en god och lugn mentalitet och att de arbetar väl. Att de sedan är väldigt snygga att se på är en stor bonus. Valpar säljes endast till hem med gott om tid och stort intresse för hundarna. Har även valpar av rasen grönlandshund med jämna mellanrum.
7 veckor Mamma Drever Pappa Grönlandshund Den svarta tiken är kvar Den bruna är tingad Mejla inte, Ring