Quantcast
Till salu inom: ”

griffon behöver omplaceras omgående säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Durkslag

Malmö
Necessär

Malmö
penslar

Malmö
 Gul skål

Malmö
2st Glasfat

Malmö
Gardiner

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan, med stor sorg så är jag tyvärr tvungen att omplacera min schäfer omgående p.g.a ändrade jobbplaner. Han är väldigt aktiv och gillar att vara mycket i skogen, barnkär, lydig, älskar att bada och framför allt åka bil. Han är dessutom renrasig så ingen lutande bakdel. Det som följer med är mat o vattenskål, koppel, halskedja, nosgrimma och en 15 kg fodersäck som är öppnad. Skriv ett mejl om ni är intresserade så kan vi bestämma en träff.
Hej! Jag har en katt-hona på snart 10 månader som behöver omplaceras omgående.´Hon trivs inte alls med barn och därför behöver flytta. Allis, som hon heter är en jättemysig katt och gärna ligger i knät och vill bli klappad. Hon bor just nu i lägenhet men skulle nog trivas med att få komma ut. Har du ett hem till henne där hon kommer trivas så tveka inte att höra av dig!
2 Blandraskatter, syskon från två generationer, en helsvart hanne (Bosse) något långhårig, en korthårig svartvit liten dam (Doris). Båda har varit innekatter till stor del, Doris tycker dock om att vara ute. Båda är väldigt snälla och vill gärna flytta tillsammans. Hanen 7 år, Honan 6 år, kastrerad och steriliserad för 4 år sen. OMPLACERAS OMGÅENDE då min 2,5 åring är allergisk, dom måste bort nu, annars är risken att jag måste låta dom somna in. Låda, litet klösträd medföljer.
Hejsan. jag har två st honkatter som behöveromplaceras omgående då jag inte har plats för dem dit jag ska flytta. Ser helst att de kommer till samma hem. Men kan funka med varsitt hem. Båda är innekatter. Bild 1 & 2. Catizi snart 4 år gammal, rumsren och avmaskad. Ej kastrerad. Blandras av norsk skogskatt, huskatt och möjligen birma. Jätte go och mysig liten tjej. Väldigt mammig men enormt mysig. Hon har alltid varit min lilla ögonsten. Bild 3 & 4. Suki snart 3 år gammal, rumsren och avmaskad. Ej kastrerad. Blandras med bland annat huskatt. Ett litet busfrö med mycket charm. Myser väldigt gärna och gillar att busa. Hon har en förmåga till att tycka om att dricka vatten ur kranen :) Båda är vana med andra katter och har även träffat hund utan några större problem. Har ni några frågor så är det bara att höra av er. Mvh Nathalie
Med stor sorg i hjärtat måste vi omgående omplacera våra fina kastrerade hankatter, Napoleon & Chester. De är renrasiga med stamtavla i Sverak av rasen Exotic (korthårig perser). Båda två är 4 år gamla och biologiska syskon, de omplaceras endast tillsammans. Det är två otroligt charmiga, lugna och snälla katter. Skulle aldrig någonsin fräsa, eller rivas. Napoleon är väldigt gosig medan Chester är lite blygare, speciellt inför främlingar. De har levt hela livet som innekatter och trivs bra med det. Omplaceras endast till livslångt och kärleksfullt hem. Skriv gärna och berätta mer om dig själv.