Quantcast
Till salu inom: ”

hund önskas köpa omgående säljes

hund önskas

Västmanlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

behöver komma till sin fasta punkt här i livet. hon är en fantastisk liten tik lättlärd och älskar barnen här hemma. Hon är fortfarande väldigt försiktig vad gäller allt nya människor osv. Hon är en blandning av labbe-golden och setter och är svart. Ett hem på landet med en rolig matte och husse som har tiden för mig att ge mig det jag behöver trygghet bus och lärdom. denna lilla vove är oss nära i hjärtat men vi är tvugna, och här gäller bara lilla alice. Vi söker ett hem omgående! priset ej viktigt ett gott hem där hon får stanna de vill vi ge henne. Ring endast och bara ni som är hund vana och seriösa.
Hej vi är 3 st valpar som behöver nytt hem nu. Vi är klara för leverans omgående. Vi föddes 20101115 Vi är 1 hane (Milo) 2 tikar (My , Molly) Våran pappa heter Faxeboy kommer från kullhaga kennel och våran mamma Honey kommer från våran egen Mulleskogens kennel. Vi är veterinär besiktigade vacc och chippade. Vi har även dolda fel försäkring i 3 år. Är ni intreserade av oss ring då till våran kennel för mer info. 0476/33330 eller 0703068184
Wilma är en härlig labradortik på ca 7 år som omgående behöver ett nytt hem! Hennes husse har flyttat till ålderdomshem och nu står Wilma ensam kvar. Hör av dig snarast om du är en djurvän som har plats för en glad och pigg hund! Hon kan endast bo på landet, alltså ej i samhället. Endast vuxna utan barn eller andra hundar funkar som familj för henne. Det är av största vikt att hon hittar rätt familj snarast! Så vi hoppas att DU hör av dig : )
"besvärligt läge", mitt på torg, ty jag känner mig "klämd" mellan allt nybygge. Jag har hund och behöver direkt access till promenadväg, grönyta eller uteplats. Bytes mot förslag, gärna markplan, lummigt läge inom Göteborg stad. Byte till Kalmar också intressant. Väl åtskilda rum, lgh kan lätt brukas av två personer. Önskar inte svar från veliga personer, eller sådana som inte vill uppge vad de har att byta med, hyrans storlek, läge på lägenheten o s v.Samma personer som hört av sig tidigare, behöver INTE svara. Byte OMGÅENDE med någon som vet vad den vill, önskas.
Rum uthyres omgående. Mycket bra och lugnt läge på Södermalm. Goda kommunikationer. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten. Fiberuppkoppling 100 mb/s. Stor solig balkong, rymliga rum. Rummet står ledigt nu så inflyttning kan ske direkt. Rummet hyrs ut för en kortare tid, fram till juni eller juli, ev augusti. Jag är en tjej på 27 år, lever med min pojkvän som är 31. Vi är båda lätta att komma överens med, ingen ska behöva tassa på tå. Jag har en hund (mkt väluppfostrad) och tre katter. Ingen av oss röker. Total boyta 84 kvm. Kan nås på telefon 08-24.