Quantcast
Till salu inom: ”

höns till salu småland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

www.sallegarden.se Nyrenoverat rymligt hus mitt i en lantlig, lugn idyll. Huset ligger på en gård med ett levande lantbruk. Vår idé är att boendet och aktiviteterna på gården ska passa både stora och små. Djuren som vi har är höns, kaniner, katter, får och kossor. De flesta djuren finns precis utanför Eriks hus, och att umgås och kela med djuren, är ofta mycket uppskattat hos barnen. Det är bara 55km till Astrid Lindgrens Värld och där finns Pippi, Emil och de andra figurerna.
Den Lilla Trollbyn växer och behöver mer plats. För vårt barn-paradis söker vi en gammal gård med charm. I regionen Småland eller angränsande län. Kriterier: minst 10 ha byggår max. 1910 inte renoverad, men beboelig 2 bostadshus med kakelugn och vedspis flera uthus stall för våra får, getter och höns skog och ängar med å eller sjöläge Mer om oss: www.lilla-trollbyn.com
Lantbutiken är en e-butik som ligger i Gislaved i Småland. Alla produkter skickas inom hela Sverige. Vi har det mesta för era höns! Vi ger dig personlig service och låga priser! Hönsringar och märkringar för att märka höns och andra fjäderfä. Diameter: 16 mm. Finns i olika färger. Antal: 50 st. *Pris: 49 kr* _________________ För mer information se vår internetbutik eller ring oss. www.lantbutiken.se Telefon. 0371-134 11 (Priser inkl.moms) (Reservation för felskrivning i text och pris.)
Hejsan! Vi är en Kennel i Småland där vi föder upp ShihTzus i hemmiljö och här finns både katt och höns. Hundarna har tillgång till stor gård med utevistelse och vi tar hand om dom på bästa sätt i en lugn miljö. Vi lever tillsammans med våra djur och ser alltid till hundarnas bästa. Hanhunden finns för avelsmöjligheter i nuläget. Vi är på återhörande och tveka inte att höra av er för vidare information om oss och hundarna! 5 Valpar födda 21/4 och leveransklara runt midsommar 2013.
En solgul gårdsstuga i två plan, belägen i södra Småland. Här bor ni nära djur och natur och man får gärna klappa katterna eller mata hönsen. Egen altan med möbler strax bakom stugan. Lagaån erbjuder bra fiske och det finns även ett fint bad inom ca 3 km. Älgpark med älgar och bisonoxar ca 15 km. Shopping i Markaryd eller Halmstad. Ca 30 km till det första IKEA-varuhuset.