Quantcast
Till salu inom: ”

hamster rör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här har vi två fina hamsterburar till försäljning. Orange botten och blått galler. Tre våningar blir det. Hus och springhjul och vattenflaska ingår. Även rör för hamstern att ta sig genom mellan olika våningsplan. Vi låter även de obefintligt använda saltstenarna ligga med. Använda för en hamster/bur. Självklart en liten fläck i "kisshörnet" men inget som syns då spånet ligger där. Säljes var för sig eller ihop. 250:-/bur På bilden syns lite av det som ingår, notera att de gula våningsplanen är nedtagna.
Säljer nu min 2 vånings bur med alla tillbehören som visas på bild allt är köpt nytt. buren passar bra till råttor chincilllas och hamstrar medföljer bur: 3 hus (2 hus& ett jordgubbehus) 2 rör (en plast& en trä) vattenflaska med fäste hamster toa med toa sand hamster bad med sand spring hjul springboll 2 matskålar trä vippbräda allting skulle kosta ca 1500kr om du köper direkt i butik men hos mig får du att för 720kr
En dvärghamster bur i mycket fint skick, endast använd 2 månader. Hjulet sitter ovanpå buren som hamstern springer upp till via en "rutschbana" som sitter inne i buren. Finns även ett extra utrymme som sitter ihop med det gula röret som hamstern kan springa upp i. Stängs med lock så en bra grej om man ska städa buren och ej kan ha hamstern någon annanstans under tiden. Har även lite andra tillbehör som ej tillkom med buren men är fullt användbara ändå. Två hus, en matskål, en vattenflaska och ett stålhjul. Kollar mejlen dagligen:)
Fin bur till hamster/mus säljes. Röd botten i plast med svart och rött galler. Flera våningar med rörsystem. Våningsplanen och rören går att flytta hur man vill i buren! Vattenflaska, stor skål i rostfritt för sandbad och ett litet hjul medföljer. Mycket fint skick! Sånär som på några av ringarna till rören som är lite gnagda men funkar. (finns nog att köpa för några tior på närmsta djuraffär). Använd i endast en månad. Mått: B:48cm, D:31cm, H:65cm.
Har en hamster tjej på 4 månader som jag tyvärr måste göra mig av med pgr av att tiden inte räcker till. (tequila) är en svart guldhamster med ljusrosa tassar, hon är tam och älskar när man pysslar med henne. Hon säljes med sin bur, rör, hus, en kula hon kan springa i, 3, hjul och lite annat smått och gått. Självklart också det spån, mat och hö som finns kvar! viktigt att hon kommer till rätt hem! mejla eller telefonkontakt vid intresse! 070-7709360