Quantcast
Till salu inom

"hamster till salu västerbotten säljes"

Umeå
Idag

Säng 90×200

500 kr
Citiboard
Umeå
Idag

Takräcke i30

1 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Umeå

Billiga burar för fågel och hamster

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Svart fågelbur i fint skick med måtten 65x45x33 (HxBxD cm). Lite småprylar medföljer. 300kr Stor blåsvart hamsterbur med olika våningar som hamstern kan röra sig mellan. Mått 62x59x32 (HxBxD cm). Till buren medföljer koja, matskål, vattenflaska, springhjul, praktiskt resebur. 400kr Mindre röd hamsterbur i plast med olika våningar som hamstern kan röra sig mellan. Mått 28x53x35 (HxBxD cm). Till buren medföljer koja, matskål, vattenflaska, springhjul, praktiskt resebur. 300kr Det finns även EN springboll som hamstern kan springa i på golvet hemma, spån och lite annat smått och gott jag gärna skickar med hamsterburarna (först till kvarn).
300 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Umeå

Smådjurs burar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Smådjurs burar av varerade stollek 1 hamster dvärhamserbur 100kr 2 hamster dvärhamserbur 100kr 3 hamster dvärhamserbur 150kr 4 Stor hamster bur 150kr Diverse tillbehör medföljer Tele 073-0312961
100 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Umeå

Fairytopia Värld

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej nu ska jag sälja mina leksaker som jag inte längre leker med. 1.Fairytopia värld med ett hus, en blomma som man kan snurra på, ett träd med en liten svamp, två fee'r, flicka utklädd till blomma, en kananin med vingar, ett troll, en fjäril och massor av möbler. 100kr för allt. 2. Zhuzhu pets hamster med en filt, en väska, en kjol och en krona. 100kr för både hamster och saker. 3. Ett "dockskåp" med fyra stycken djur, sex stycken barn, ett badhus, kök, badrum, sovrum ock mycket annat. 100kr för allt.
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Västerbottens län

Ung guldhamster hona, lugn och social

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Säljer en vacker, normalfärgad guldhamsterhona som är ca 6 månader. Hon behöver komma till någon som pysslar med henne mycket då hon är väldigt social och mysig. Hon är jättemysig och trevlig så hon skulle passa med någon som älskar att pyssla med sina djur. Hon är ganska "stor" för att vara en hona. Endast hamster 80kr, vill ni ha med en bur: 180kr. Vi kan ha kvar henne hos oss fram till jul om hon ska bli julklapp till ett barn.
80 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Vännäs

Hamsterburar med tillbehör

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Våran hamster har gått bort och därför säljer vi alla hans saker. För 400:- får du: En lyxig bur En mindre bur som kan användas som transportbur Två nya hamstermatpåsar Ett hus i trä En träbro Ett hamsterhjul En hamsterboll Två extra rör En leksak Två matskålar Två vattenflaskor med hängare En frökaka En större skål Ett koppel till mindre djur En vattenflaskborste Allt i väldigt bra skick! Allt som saknas är hamstern. Med vänliga hälsningar Nelly
0 kr
Blocket.se