Quantcast
Till salu inom: ”

harmony gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

PS3 spel och tillbehör säljes, allt i mycket bra skick (knappt använt). Allt är original och för Playstation 3 Guitar Hero - 300kr för hela paketet 2 st trådlösa gitarrer Guitar Hero (Gibson) Guitar Hero III Legends of Rock Guitar Hero Aerosmith Sing Star - 250kr för hela paketet 2st Mikrofoner (micar med sladd) Sing Star spel PS3 SingStar Abba Säljer även en Logitech Harmony Remote adapter för PS3. Perfekt tillbehör som gör att du kan styra playstation med en fjärrkontroll Logitech Harmony). Fjärrkontroll köps separat. Nypris: 500kr, säljes för 300kr Inga byten.
Jag går allt mer över till akustiskt och säljer nu en toppenfin AF-125! Detta exemplar är från 2006 och har inte en skråma och låter förstås riktigt jazzigt och fint. Stämskruvarna är uppgraderade till Gotoh 510 så stämningen håller bra (orginalstämmisarna finns kvar och kan medskickas ifall så önskas). Båda stallen finns, och trästallet är monterat för tillfället. Ingen synbar slitning på banden. Ibanez orginal hardcase medföljer förstås. Det är en mycket uppskattad jazzburk - titta gärna på Harmony Central: http://www.harmonycentral.com/products/103203 Kan skickas med Bussgods (köparen betalar frakten).
Jag säljer nu min toppenfina AF-125! Detta exemplar är från 2006 och har inte en skråma och låter förstås riktigt jazzigt och fint. Stämskruvarna är uppgraderade till Gotoh 510 så stämningen håller bra (orginalstämmisarna finns kvar och kan medskickas ifall så önskas). Båda stallen finns, och trästallet är monterat för tillfället. Ingen synbar slitning på banden. Ibanez orginal hardcase medföljer förstås. Det är en mycket uppskattad jazzburk - titta gärna på Harmony Central: http://www.harmonycentral.com/products/103203 Kan skickas med bussgods - köparen betalar frakten
Liten trevlig L-00 modell. 14 bands hals med V-profil, slotted head, ladder bracing. USA-tillverkad. Byggd av Harmony ca 1940. Gitarren är lite modifierad (nytt stall och nytt plektrumskydd) men har truck-loads med charm. Det ingår ett papp-case, som jag klätt invändigt, i priset (3300:-). Den köptes från Jam i sthlm nu i vintras (de tog 5900:- för den) där den har renoverats. Har även ett Martin original ABS-Case för D-modell. Är slitet men fungerar fint. Hade tänkt mig 500 för det.
Kingston. Troligen gjord av Harmony eller Regal på 30-talet. Köpt på Jam i Sthlm där de även har renoverat den till utmärkt skick. Finns såklart en del dings, men mindre än man skulle vänta sig på en 80 år gammal gitarr:) Slotted headstock. 14 bands infästning. Underbar v formad hals. Perfekt spelbarhet och stränghöjd. Varm ton, passar till fingerpicking blues och annan rootsmusik. kan skickas. Har inget case men packar väl i gitarrkartong