Till salu inom

"helkama cykel säljes"

Lindesberg
5 dagar

Cykel 26 tum

900 kr
Blocket.se
Arvidsjaur
5 dagar

Helkama Oiva Herr 1v

5 850 kr
Blocket.se
Kalmar
5 dagar

Trehjuling trehjulig vuxenc...

3 900 kr
Blocket.se
Vänersborg
6 dagar

Budcykel paketcykel

1 500 kr
Blocket.se
7 dagar

Helkama Trans

2 900 kr
Blocket.se
7 dagar

Helkama Trans

2 900 kr
Blocket.se
Södertälje
10 dagar

Cyklar

1 000 kr
Blocket.se
Strömstad
11 dagar

6 st. Cyklar - 3 hjuling &...

25 000 kr
Blocket.se
Södertälje
3 månader

Damcykel 26 tum 3-växlad

499 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Herrcyklar  ·  Vännäs

Cyklar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer två stycken cyklar. Den ena är en 28" blå DBS som har nytt bakdäck, ny slang bak, ny bakbromsvajer, ny växelvajer, nyriktade hjul och renoverade nav, rullar mycket lätt, ny kedja samt är 4-växlad. Den andra är en Helkama, beige, också 28" och har en ny bakbromsvajer, nyriktade hjul och renoverade nav, rullar också mycket lätt, samt är 5-växlad. Pris: Blå DBS - 650:- Beige Helkama- 550:- Vid frågor så ring eller maila.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sundsvall

Helkama Citycykel, 8 vxl

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Finsk kvalitetscykel med 8 växlar och dämpad framgaffel. Årsmodell 2008. Cykeln är robust men lättcyklad och perfekt för Sundsvallscyklisten. Justerbar styrstam gör att du kan ändra sittställningen så att den passar dig bäst. Navdynamo, pakethållare och nybytta bromsklossar. Fint skick. Stor ram, passar bäst för längre cyklister. Nypris 5995 kronor, nu 3000 kronor. Alla papper och cykeln finns i Sundsvall.
3 000 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Göteborg

Helkama cykel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Säljer nu min cykel som jag själv köpt i andrahand på grund av att den känns för liten. Det är en 26:a i modellen. Dock behöver du byta däck på bakhjulet då jag verkar ha cyklat på något vasst. Treväxlad, förra ägaren hade gjort en genomgående service (köpt för ca. 5 veckor sedan) och bromsen funkar utmärkt! Finns ingen handbroms på cykeln. Cykellås medföljer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
600 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Solna

Nyrenoverad Helkama 28" Herrcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Både fram- och bakhjul är helt nya. Inköpta samt monterade förra veckan (23/7). Det dyraste och värsta som kan gå sönder på cykeln är alltså helt nytt. Har bara rullat till och från cykelverkstan för service. Det finns billigare cyklar att köpa, men ingen med samma garantier. Skulle tippa på att det dröjer minst ett år innan den behöver en uppfräschning igen. Hör av dig om du vill ha en bra cykel utan en massa krångel.
1 500 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Södertälje

Garagerensning - Fynda nu

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Cykel "Helkama" herr, 28". Inge luft fram och växlar ur funktion, annars fullt fungerande. Pris: 200:- Cykel MTB, 24", 21 växlar. Inte använd på länge men fullt fungerande. Pris: 200:- Jukebox med originalskivor. Fungerar men säkring har gått för skivspelaren. Den lyser och får ström. Efter en mindre service fungerar den fin fint. Unikt objekt med mycket karisma. Pris: Högstbjudande Träningsmaskin, "Orbitrek". Inbyggt dator för tidtagning, kaloriförbränning osv. Pris: 100:-
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj