Quantcast
Till salu inom: ”

hund bortskänkes värmland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Isborr

Grums
sängbord

Karlstad
Skackel

Grums

Tidigare annonser till salu

4 råtthanar bortskänkes. Har inte möjlighet att ha kvar grabbarna då min hund inte tål dem. De 2 äldsta (Sven-Ingvar och Nils) är födda i början av mars 2011 De två lite yngre (Ringo och Putte) är födda 17 september 2011. Vill INTE att det blir föda, utan de ska komma till någon som har dem som sällskap. Ring eller maila för mer info.
Bord och 4 stolar enligt bild bortskänkes mot avhämtning snarast. Bordet är 160x90cm Det finns lite gnagmärken efter vår hund på ena bordsbenet. Stolarna är från Ikea och har blå sits. Ta allt eller inget. Först till kvar, inga reservationer. Finns på Hammarö. Mot ersättning av fikabröd kan lasthjälp erbjudas vid hämtningen.
Jag har en brun löwen kanin en hona född i maj i år som behöver nytt hem snarast. Hon är jätte snäll och kelsjuk och är innekanin. Hon samsas tyvärr inte med mina andra kaniner. Är van vid marsvin och hundar.
Bild 1 Stor mjuk Transportbur lite använd. Som är tyvär trasig i ena hörnet på näten. Den går använda om den får stå i en bil lr i huset/lägenheten. Mått: 50 cm hög Passar till hundar Small och Medium kanske L i valpstorlek Kosta som ny 899kr och dynan kosta 299kr Bortskänkes Mot Hämtning Dynan vill ja ha 200kr Finns på Hammarö
Har 2 kaniner som behöver nya hem omgående, en hane/hona. Hanen är ej kastrerad. Mkt sociala, snälla. Vana med hundar, hästar etc. De är utekaniner och bor i stallet just nu. Honan är mamma till hanen. Har haft en kull. Hon är ca 2 år, hanen ett halvår. Ring för mer info 073-077 63 67