Quantcast
Till salu inom: ”

hundar för omplacering göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Magmuskler

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Minna är tre år gammal och en alldeles underbar hund. Dessvärre är hon lite rädd av sig och trivs därför bäst hos en van hundägare, gärna i ostördhet på landet, ( alla hundars paradis jag vet) Det är inga problem att släppa henne lös- hon har aldrig rymt- och hon är en ängel när hon är ensam hemma. Vid intresse eller för mer info: ring eller mejla! Pris är inte satt, det viktigaste är att hon får ett bra hem och därefter kan vi diskutera priset.
Två små underbara pojkar på 4 månader säljes då jag tyvärr inte kan ha kvar dom. De är av raserna Chihuahua, tibetansk spaniel och kanintax. Theo och Bobby är 4 månader gamla, födda 22 Januari 2013 och söker nu ett livslångt och kärleksfullt hem. Båda två är pigga och alldeles underbara. De båda är vaccinerade, chippade och registrerade i Jordbruksverket. 7000 kr styck, kan tänkas sänka priset vid snabb överenskommelse. Bädd, koppel, leksaker m.m. får man med. ENDAST seriösa köpare och gärna med tidigare erfarenhet! Mejla eller ring vid frågor och intresse!
Med stor sorg måste vi tyvärr behöva omplacera Ricky, en stor och busig Yorkie på 10 månader. Han är jättelugn, väldigt nyfiken på allt o alla, och är gärna med på allt som händer. Vi ser gärna till att han kommer till en bra plats/hem, där hunden är nummer ett, vilket han har fått vara här hos oss, därav måste han omplaceras pga nya arbetsförhållanden. Maila, eller ring och berätta gärna om er själva. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två små underbara pojkar på nu 5 månader säljes då jag tyvärr inte kan ha kvar dom. De är av raserna Chihuahua, tibetansk spaniel och kanintax. Theo och Bobby är 5 månader gamla, födda 22 Januari 2013 och söker nu ett livslångt och kärleksfullt hem. Båda två är pigga och alldeles underbara. De båda är vaccinerade, chippade och registrerade i Jordbruksverket. 6000kr styck. Bädd, koppel, leksaker m.m. får man med. ENDAST seriösa köpare och gärna med tidigare erfarenhet! Mejla eller ring vid frågor och intresse!
Två små underbara pojkar på nu 5 månader säljes då jag tyvärr inte kan ha kvar dom. De är av raserna Chihuahua, tibetansk spaniel och kanintax. Theo och Bobby är 5 månader gamla, födda 22 Januari 2013 och söker nu ett livslångt och kärleksfullt hem. Båda två är pigga och alldeles underbara. De båda är vaccinerade, chippade och registrerade i Jordbruksverket. 6000kr styck. Bädd, koppel, leksaker m.m. får man med. ENDAST seriösa köpare och gärna med tidigare erfarenhet! Fler bilder kan definitvt skickas! :) Mejla eller ring vid frågor och intresse!