Quantcast
Till salu inom

"hundar för omplacering göteborg säljes"

Göteborg
Idag

Amstaffblandras omplacering...

500 kr
ABC-Annons.se
Butik Göteborg
Idag

Turkiska delikatesser, Halv...

ABC-Annons.se
Butik Ljungby
Idag

Hundkoja av vintunna egen g...

10 900 kr
ABC-Annons.se
Nässjö
Idag

Schfer valpar

14 000 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
Idag

Omplacering

ABC-Annons.se
Göteborg
Idag

Gitarr Washburn J6 Mongomery

6 800 kr
ABC-Annons.se
Butik

PULLER hund

129 kr
NYTT Häromi Hundspecialisten

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Omplacering Dogo Argentino

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Minna är tre år gammal och en alldeles underbar hund. Dessvärre är hon lite rädd av sig och trivs därför bäst hos en van hundägare, gärna i ostördhet på landet, ( alla hundars paradis jag vet) Det är inga problem att släppa henne lös- hon har aldrig rymt- och hon är en ängel när hon är ensam hemma. Vid intresse eller för mer info: ring eller mejla! Pris är inte satt, det viktigaste är att hon får ett bra hem och därefter kan vi diskutera priset.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

BLANDRASVALPAR 4månader omplacering 7000kr

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Två små underbara pojkar på 4 månader säljes då jag tyvärr inte kan ha kvar dom. De är av raserna Chihuahua, tibetansk spaniel och kanintax. Theo och Bobby är 4 månader gamla, födda 22 Januari 2013 och söker nu ett livslångt och kärleksfullt hem. Båda två är pigga och alldeles underbara. De båda är vaccinerade, chippade och registrerade i Jordbruksverket. 7000 kr styck, kan tänkas sänka priset vid snabb överenskommelse. Bädd, koppel, leksaker m.m. får man med. ENDAST seriösa köpare och gärna med tidigare erfarenhet! Mejla eller ring vid frågor och intresse!
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Yorkshireterrier för omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Med stor sorg måste vi tyvärr behöva omplacera Ricky, en stor och busig Yorkie på 10 månader. Han är jättelugn, väldigt nyfiken på allt o alla, och är gärna med på allt som händer. Vi ser gärna till att han kommer till en bra plats/hem, där hunden är nummer ett, vilket han har fått vara här hos oss, därav måste han omplaceras pga nya arbetsförhållanden. Maila, eller ring och berätta gärna om er själva. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

2 små blandrasvalpar,omplacering omgående

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Två små underbara pojkar på nu 5 månader säljes då jag tyvärr inte kan ha kvar dom. De är av raserna Chihuahua, tibetansk spaniel och kanintax. Theo och Bobby är 5 månader gamla, födda 22 Januari 2013 och söker nu ett livslångt och kärleksfullt hem. Båda två är pigga och alldeles underbara. De båda är vaccinerade, chippade och registrerade i Jordbruksverket. 6000kr styck. Bädd, koppel, leksaker m.m. får man med. ENDAST seriösa köpare och gärna med tidigare erfarenhet! Mejla eller ring vid frågor och intresse!
6 000 kr
Blocket.se