Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu amstaff skåne säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är ett antal valpar som är leveransklara och längtar efter kärleksfulla hem där det finns Tid och Intresse. Vi tycker om barn och andra djur och är väldigt glada och lekfulla. Vi är chippade, vaccinerade, veterinärsbesiktigade U.A och registrerade i jordbruksverket. "Mamma" och "Pappa" är väldigt snälla, glada och stabila familjehundar. Kemin ska stämma. Vi blir det ägaren gör oss till. Vänligen hör av er till "Matte" vid intresse och frågor. Hon mejlar gärna bilder. Tingpeng 1500:- (Resterande vid hämtning) (Ej avbetalningar)
Nu ska våra 8 "amstaffar" flytta hemifrån. Valparna är födda den 15 oktober så dom är klara å redo att flytta hemifrån. Då kommer dom att vara veterinärbesiktigade, avmaskade, chipade och vaccinerade. Båda föräldrarna är självklart stabila och mycket fina familjehundar. Så om ni vill ha en vän för livet så hör av er och kom och träffa dom små underverken. Självklart kan du tinga din valp för 1000:- Har ni frågor är ni välkomna att ringa
Hej! Nu är det 4 st kvar valpar till salu En hanar och Två tikar Valparna är idag 12 v. gamla Båda föräldrarna är av rasen amstaff. OBS! Har ej stamtavla. Båda föräldrarna har bra psyke och är väldigt snälla. Dom är vana vid djur och barn. Båda hundarna har en frisk bakgrund. Hundarna är * Vaccinerade * Avmaskerade 3 gg * Veterinärbesiktade * Chippade Endast seriösa köpare !!! Var vänlig och ring förmer info, är sällan på email pga mycke jobbtiden Pris: 3000 kronor
En mycket go hund av bandog typ han är Amstaff/Mastiff, storlek ganska stor, mankhöjd ca 60cm. Han är mycket snäll men kan dra lite i kopplet. Han behöver ett kärleksfullt hem, men med en bestämd hand, så du måste fungera som en alfahanne för honom. Han älskar barn, och andra hundar (tikar eller unga hannar) Mindre glad för lösa katter och vuxna hannar, men lyssnar på tilltal om du blir arg. Det är värdens goaste hund, men då jag har en muskelsjukdom kan inte ta han ut som han behöver, det är en tragedi att göra sig av med en så underbar och duktig hund. Han är registrerad i Jordbruksverket och är 5 år gammal.
Tyvärr måste jag ta det svåra beslutet och sälja min tjej. Hon är en blandrastik som fyller 6 i år. hon har raserna schäfer, bordercollie och amstaff i sig. Jätte snäll familjehund, lydig och gillar barn. Går tyvärr inte ihop med andra hundar. Hon har även lite foderallergi men vi tycker att det har fungerat bra med royal canin för schäfer. Alla hennes saker följer med henne som, mat, säng, koppel, leksaker m.m. Säljes ej som kamphund eller till ungdom och jag säljer bara till de som det känns rätt. Hon har fått alla vaccinationer chipmärkt och reg hos jordbruksverket.