Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu skaraborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Böcker

Trelleborg
Pussel

Umeå
Tavlor

Norrköping
Chihuahua

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en tjej på snart 16 år som söker en liten hund att bli fodervärd till. gärna en dvärgpinscher eller en chihuahua. Jag har många års erfarenhet av hundar, då vi har 2 st schäfrar & en schabrador. Jag vill ha en hund jag kan tävla lydnad & agility med, dels kommer jag även att spåra med hunden vilket jag tycker är väldigt kul. Har du hunden just för mig ? Ring & maila då ! :)
Nybyggt anläggning enligt Jordbruksverkets nya lag för hundpensionat. SKÄLLATON Hund & Katt hotell är beläget strax norr om Mariestad, i fräscha & ljusa lokaler med rymliga rum & rastgårdar. Uppvärms med golvvärme, behagligt för hundar med artros, led- eller hjärtbesvär. Nybyggd lek- & rastgård om 1.500 m2. Dagliga promenader i lugn och otrafikerad landsbygdsmiljö. Vi har tillstånd från berörda myndigheter, F-skatt och ansvarförsäkring. Se vår hemsida för mer information om hälsokrav, bilder m m: http://www.skallaton.com
Hej mitt namn är Kjell och jag är en Amerikansk bulldog hane på 1år och söker nu för en hundvan och hundkär Tjej/kille som skulle kunna ta hand om mig om dagarna då min matte går i skolan. Vi bor på bråten och jag är en mycket snäll o trevlig hund. Jag går överens med alla hundar hanar som honor och tycker mycket om att leka med andra hundar. Jag går mycket duktigt i koppel och även lös. Sticker aldrig min väg och är mycket charmig kille. Hör av er till min matte om ni är intrisserade utav att ta hand om mig.
Nu är hösten här och det är dags för pälsvård! Kanske är din hund mer smutsbrun än sin riktiga färg? Kanske är den full av tovor? Eller kanske har den päls som drar in en massa grus? Hur det än är så passa på att boka en trim-, klipp eller spabehandling nu och få 50kr rabatt! Gäller tom 14/10, en gång per hushåll! Ring och boka en tid: 0737-432487 hundkallan.se Välkommen!!
Söker med ljus och lykta efter en dagmatte till min lilla hanhund på 2,5 år. Detta är en otroligt snäll och trevlig kille. Älskar att gå på långa promenader men också att bara ligga och mysa. Är glad i alla andra hundar, hälsar och leker gärna. Är en aning reserverad mot nya människor men absolut inte elak. Behöver hjälp deltid om veckorna då jag går i skola. Victoria 076-8288565