Quantcast
Till salu inom: ”

hunddagis till salu uppsala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hunddagis

Uppsala
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska du åka bort och behöver hundvakt? Över helgen, en vecka eller en månad men inte känner att hunddagis är något för dig? Hör av dig! Är en hundvan tjej på 24 år som saknar hundsällskap. Bor med min sambo och katt, även dom hundvana, i Sommarro. Har Stadsskogen runt hörnet och fler grönområden i nära anslutning. Studerar med oregelbundna tider och jobbar extra så har inte möjlighet att ta på mig något längre uppdrag som dagmatte men känner ändå att jag vill ha det fyrbenta sällskapet! Hör av dig via mail så diskuterar vi pris och alla andra funderingar. Lämna gärna ditt telefonnummer så ringer jag upp.
Jordnära Hund AB expanderar. Nu öppnar Jordnära Hund AB även i Svista. I samma lokaler som Hundens Hus. (Gamla E4, norr ut mot Björklinge) Vi erbjuder Hunddagis mån-fredag 06,15-18,15. Nattis i Jordnära Hunds lokaler i Jälla. HUNDEN ÄR ÖVER 8 VECKOR GAMMAL Heltid: 5 vardagar i veckan, pris: 2,700.- / månad. Deltid: 3 vardagar i veckan, pris: 2,000.- / månad. Drop in i mån om plats: stämpelkort kan köpas på plats för 2,000.- = 12 stämplar. Mer info finner ni på www.jordnarahund.se alt skriv till oss på e-posten.
Nytt hunddagis i Västerås! Ett litet mysigt dagis där Vi sätter hundarnas behov i centrum. Erfaren personal har kontakt med hundarna hela dagarna. Varje hund får två promenader varje dag, i små grupper eller enskilt. Vi eftersträvar en lugn och trivsam miljö, hundarna vistas enskilt eller i anpassad grupp i olika avdelade utrymmen. Vi jobbar aktivt med träning efter de olika individernas behov. Dagiset finns på Geijersgatan, nära Sjukhuset. Generösa öppettider med flexibilitet efter kundens behov. Vi har ett fåtal lediga platser, kontakta Susanne för mer information. 0722-396944, 018-4741520 Vi finns även i Uppsala www.uniquedogs.eu
Mitt namn är Oscar, 24 år. Jag arbetar i Uppsala och önskar därför hyra en lägenhet (1:a eller 2:a) i eller i närheten av Uppsala för en längre tid. Jag är skötsam och ansvarsfull. Har stabil ekonomi och betalar hyra i god tid. Jag har en hund som är på hunddagis när jag arbetar. Ring eller maila mig gärna om du har en lägenhet för uthyrning, så får ni veta mer om mig.
Hej jag heter Camilla och har ett trevligt nyöppnat dagis centralt i Skutskär med plats för 10 hundar,det finns boxar men vill helst att alla hundar ska kunna vara tillsammans.jag är godkänd av länsstyrelsen och har läst en hunddagisutbildning som jag fick diplom i. Jag är även utbildad sadelmakare och båda verksamheterna bedrivs på samma plats.Ni är välkomna att ringa mig för mer info. eller gå in på min hemsida lillangens.com