Quantcast
Till salu inom: ”

hus jörn säljes

Blindgång
F
Blindgång
F
Hus i Jörn

Västerbottens län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Vi söcker en hus på Hyraköp som är inte så dyrt i område Jörn eller i Jörn som skulle gjärna har en stor tomten eller lite skogen och mögligheten att largra nogra grejer.Till exempel en garge eller något lådan som man kan ställa undan grejör.Vi är en tyskar paar som har flyttat för 5 år till Sverige och söcker ny ett hus.Jag har inte så mycket penga att kunna köper huset kontant därför söcker vi på hyraköp om ni har intress kan ni ringer mig eller skriver ett epost
Hus med 3-4 sovrum. Ö v: 2 stora sovrum, toalett, och 3 st förådsutrymmen. B v: Kök, badrum m dusch, 3 st rum varav 2 kan användas som sovrum. Källare: Gillestuga med öppenspis, bagarstuga med bastu och dusch, pannrum med 2st acc.tankar á 750 l, och tvättstuga. Varmgarage med ingång till källare. Stor hörntomt i barnvänligt område. Nära till Hälsocentral, affär och skola. Nära även till skoterleden. Fönster bytta 2008 till 3-glasfönser. Bilder kan skickas via MMS eller mail. Kontakt helst via telefon, kollar mail oregelbundet.
Hus med många möjligheter, 4 rum & kök på övre vån, 2 till 3 rum på nedre plan, med möjlighet till olika alternativ. Övre plan: Delvis nya vitvaror i kök. Stort vardagsrum med öppenspis, 3 st sovrum, toa med dusch, ek parkettgolv i 4 st rum. Tomt 950m2. Garage med förråd. Uppvärmning; el, ved eller pellets. Källare med matkällare och tvätt/ torkrum och pannrum och ett Stort förrådsrum eller att spela pingis i, med dusch och bastu. Nedre plan har varit cafe så det finns plats och möjlighet till lite av varje.
På Storgatan 39 i Jörn ligger denna trivsamma 30-talsvilla. Boarean är 160 m2 fördelade på fem rum och kök. Markplan: två rum, kök och toalett Övervåning: tre rum, varav ett allrum med öppen spis, samt badrum Källarplan: 20 m2 med tvättrum, dusch, bastu och matkällare Tomtarean är 1600 m2. Där står ett fristående garage och ett uthus på 33 m2. Uppvärmning: fjärrvärme Billigare pris vid snabb affär. Kontakta annonsören endast via telefon.
Ett fint fritidshus precis utanför Jörn, 4 rum med stort fint kök. Uthus med två garage och stort gästrum. Även bastu. Stor fin tomt med egen liten fiskedamm med små broar och 20m till ån. Toalett med dusch o tvättmaskin Renoveringsbehov i köket golvet måste bytas under diskbänk Ring för mer info Har bilder inifrån huset som går att maila över vid seriöst intresse Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.