Till salu inom

"hus till salu gamleby säljes"

16 dagar

Hus/villa för 10.000 kr

1 250 kr
Findroommate.se
Butik Utomlands
13 år

Hyr Lägenhet DUBROVNIK

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Önskar hyra boende, Gamleby med omnejd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, jag börjar på Fotoskolan i Gamleby nu i slutet av augusti och vill hyra en lägenhet, ett rum eller ett litet hus i Gamleby med omnejd. Jag är 25 år, ordentlig och lätt att ha och göra med, det är bara att fråga om ni vill veta någon annat. Hör av er! Är utomlands just nu, men svarar på mailen! Vänligen Siri (Letar fortfarande så länge annonsen finns kvar.)
0 kr
Blocket.se

Fotostudent letar boende i Gamleby

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Hej! Jag söker boende i Gamleby med omnejd då jag i slutet på augusti ska börja studera på Fotoskolan Gamleby. Jag är ute efter en 1:a, 2:a eller ett rum som inneboende. Är även intresserad av större lägenhet/hus att dela med andra. Omöblerat eller möblerat spelar ingen roll, så länge där finns ett tak över huvudet och golv under fötterna! Jag är rökfri, har inga allergier och är en ordentlig och glad 20-årig tjej. Hör gärna av er på mail eller telefonnr 070-2970049! Mvh Sara Flego
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Billig lägenhet i Gamleby

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer min etta i Gamleby. Fräsch lägenhet på 40 kvadratmeter, högst upp i huset(2tr). Helkaklat badrum, ljust, mysigt kök. Stor balkong med eftermiddags/kvällssol, med anslutning till sovrummet. Bra förvaringsmöjligheter med 6 inbyggda garderober. Rymligt källarförråd ingår i månadsavgiften. Möjlighet till parkeringsplats med uttag för värmare. Kabel-TV ingår i månadsavgiften. Nära till centrum(800 meter), samt till Fotoskolan/TV-skolan. Även nära till tågstation samt buss. Förening med god ekonomi(Riksbyggen). Tillträde omgående. Mer info samt bilder mailas på begäran.
4 000 kr
Blocket.se
Foto och film  ·  Kalmar

Ringblixt adapter

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Säljer en Ringblixtadapter köpt på kaffebrus.com, modellen heter RF 155. En väldigt enkel, effektiv och prisvärd lösning som gör att du kan använda din nuvarande kamerablixt som ringblixt. Den fungerar bäst med de mindre systemkamerorna men jag har även kört den på större hus som t.ex 5d mark 2. Spänns fast med kardborreband runt din kamerablixt. Kan mötas upp i Gamleby eller Katrineholm för affär! Mvh Joakim
400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Karrum Odensvi

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2-plans hus från början av 1900 talet i naturskön bymiljö. Inpå husknuten finns ängshagar och svamp- och bärrikskog. Boarea ca 70 kvm fördelat på 3 rum, 2 kök och 2 hallar samt flertalet eldstäder. El och kallvatten finns indraget. Det finns även ett antal bodar och ett uthus samt utedass. Tomt om 2 000 kvm med flertalet fruktträd och stora grönytor. Avstånd Västervik ca 35 km, Gamleby 20 km. Lanthandel och välordnat bad (barnvänligt) i Odensvi, avstånd 4 km.
325 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj