Quantcast
Till salu inom: ”

kanin till salu blekinge säljes

ASUS Laptop
F
Sölvesborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag några av mina underbara kaniner! som du kan ha ha glädje med i många härliga år ! FÖR MER INFO GÅ IN PÅ: www.carpeomnius.weebly.com Bild 1: Domino. född: 8/10-2010 mkt mysig kanin som älska att få ligga i famnen och mysa :D pris: 250 kr Bild 2: Vera. född: 15/4-10 oxå en mkt mysig kanin som älska och gosa och få vara ute och leka :D är mamma till Domino (se ovan) pris: 300 kr Ring gärna om du ha några frågor ! går även bra att smsa :D Mvh Carpe omnius kaningård
Nu är det dags för min pojkar att flytta då jag längre inte har tid för dem. De är tama och älskar att bli kelade! De äter allt! Men jag föredrar att köpa hamsterfoder till dem. Dom är snart 1 år gamla och är perfekta första djur! Då de inte kräver så mycket mer än Mat/Vatten och byte på buren. Jag tar inget pris för råttorna men buren kostade över 800kr när jag köpte dem så det är den som kostar. Maila eller ring! Jag svarar så snabbt jag kan =)
Vi har två små hermelin flickor som heter "Lakrits" och "Skuttis". De är av en art som är lite mindre i växten. De är ca 4år gamla så de har lång tid kvar och behöver ett nytt kärleksfullt hem. De är vana vid barn. Vi har tyvärr ingen möjlighet längre att ta hand om dom och söker därför ett nytt hem till dom. Bur med tillbehör ingår i köpet. Pris:250kr Avhämtningsplats: centrala Sölvesborg Vid intresse så ring helst då mejl svar ej kan utlovas.
Säljer nu mina två helt underbara kaniner. Morsan och Tuva! Pga flytt. Morsan är 2 år och Tuvan är 1 år. Har haft dom tillsammans och vill helst fortsätta med det också. Dom kan vara i samma bur och äta ur samma matskål utan några som helst problem. Kramgoa och mysiga! Ni får även en stor vinterbur och en stor sommarbur som jag har satt ihop med en annan bur. 500 kr för allting!
Köpta dec 2011 och januari 2012. Stor bur medföljer samt 2 hus, drickflaska samt spån och pellets. De är jättesnälla och tillgivna men dottern känner att hon hellre vill ha en kanin man kan ha ute på sommaren..) Vi har gett över 1500:- för allt. Och vi har ju inte haft djuren särskilt länge.. Men vill att djuren ska få komma till ett hem där det gosas mycket och kelas med dem. Pris för allt:900:-