Quantcast
Till salu inom

"hamster unge säljes"

2 dagar

Hamster + hamsterungar

300 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Dvärghamstrar söker hem

300 kr
Blocket.se
Kungsholmen
2 dagar

Campbell dvärghamstrar

300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Järfälla

Guldhamsterungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
ungarna är tama, bits inte och är toalett-tränade. Jag har både honor och hanar. honor: 1 mörkgrå med vita glasögon, 1 gråvit spräcklig, 1 vit med grå öron hanar: 1 gråvit spräcklig, 1 vit med grå öron Självklart får ni träffa både min hona och hane så ni själva kan se vilket lugnt lynne hamstrarna har och hur trevliga de är! :) Leveransklara lör 10/9 v 36 Nås på tele efter 17.00
100 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Blekinge län

Marsvin och hamster ungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har några marsvins ungar som behöver hitta nya ägare att gosa med! Ungarna på bilden är födda den 7 och 11 okt. Den mörka är en hona och den ljusa en hane. har två honor och två hanar som är födda i slutet av sommaren. 150kr/st 250kr för två kan även skicka bilder till dem som är intresserade! Har även hamstrar till salu 30kr/st 50kr för två
150 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Södermanlands län

Någon som inte vill ha sin hamster längre?

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej ! Jag har letat och letat efter en hamster länge nu och har ännu inte hittat en som passar mig. Om du har en hamster som du inte vill ha längre, Tar jag gärna emot den, eller om du har ungar som du vill skänka eller sälja.( Den får inte vara över 1 ÅR) . Om du har bur och tillbehör köper jag gärna det för en billig peng.Självklart är jag en stor djurvän och har god vana med djur så ni kan vara säkra på att den kommer till ett bra hem:)
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Stockholm

Hamstrar kanin saker till bur

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
nu säljer jag mina hamstrar och kanin. kaninen är en honan. hon är snäll och tam hon heter roxsy jag har en svartvit hane han heter sibo han är snart ett år jag har en hona hon heter lilly hon är snart ett år jag har en hona hon heter lacky hon har en kull sen har jag har jag massa ungar .alla vuxna kostar 100kr ungarna kostar 120 kr kaninen kostar 150kr om ni vill ha saker till så smsa mig.
100 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Uppsala

Fina Guldhamsterungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu säljer jag mina två Guldhamsterungar, en hona (höger) och en hane (vänster). De är födda 21/2-12. De är leveransklara vecka 13, då är de 4 veckor. Föräldrarna är två väldigt fina hamstrar, med otroligt bra psyke, även väldigt lugna och snälla. Ungarna säljs ej till reptilmat eller avel! Ni når mej bäst på telefon mellan 16.00 - 21.00 på vardagarna. Vill prata med köparna innan jag säljer ungarna. Endast seriösa kontaktar, tack. Mejla om ni vill se fler bilder på ungarna!
100 kr
Blocket.se