Quantcast
Till salu inom

"kaniner till salu borås säljes"

Borås
2 dagar

Barnvänliga lugna Lejonhuva...

500 kr
Blocket.se
Borås
2 dagar

Två st marsvins hanar

1 000 kr
Blocket.se
Borås
1 månader

Kanin ny

100 kr
Citiboard
Borås
5 dagar

Söker en råtta

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Borås

Söt marsvinshane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Ska nu sälja marsvinshanen Muffin som är ca 2 år gammal. En stor bur medföljer även vid köpet. Muffin är korthårig i pälsen, pigg, matglad och pratig! Gillar att sitta i knät och gosa. En mycket trevlig kille! Just nu bor han ihop med en hona, så jag skulle gärna se att han får en kompis i sitt nya hem. Säljes absolut inte till ormmat! Kontakta mig gärna via mail i första hand, eftersom jag inte alltid kan svara i telefonen.
300 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Borås

Söt och snäll kaninhanne

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Pga av ändrade familjeförhållanden behöver vår lejonhuvade/vädur kanin ett nytt och kärleksfullt hem. Han heter Ville och är snart två år gammal (oktober). Ville är mycket lugn o snäll, men lite skygg, därför behöver han ha någon som ägnar tid åt honom. Han är inte selvan, men tyckte om att vara ute på gräset då vi provade. Vid köpet ingår bur, vattenflaska, matskålar, sele, resebur (helt ny) mm. Han finns att hämta i Borås. Vid intresse och/eller frågor, kan jag nås via mobil, 0702283670, eller mail.
300 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Borås

Kaninhona med tillbehör

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Vi måste tyvärr hitta ett nytt hem åt vår 3-åriga kaninhona Saga. Det har visat sig att sonen är allergisk och vi kan inte ha henne kvar. Alla tillbehör såsom: stor innebur, koppel, skålar, vattenflaska, höhäck, saltstenar, hö, mat osv medföljer. Saga är en jättesnäll kanin som vare sig rivs eller bits. Hon är mycket hanterad och van vid alla vardagsljud och högljudda barn :) Känner ni att ni vill ha en ny familjemedlem som ni kan ta väl hand om och möta hennes behov av motion, kärlek och omvårdnad? Tveka inte utan hör av er snarast.
300 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Borås

Kanin "Löwen"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi kan tyvärr inte längre ha kvar våran utekanin pga flytt. Han är ca 4år, är ute året runt i isolerad bur, med inhängnad. Vi har släppt honom lös ibland i trädgården då han gillar att leka med våra katter. det går även att lyfta upp och kela med honom, men det är inte alltid han vill det. han är inte aggressiv eller nått men kan sprattla och sparkas när han inte vill bli upplyft.
100 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Borås

Dvärgvädursungar - satin,rex,normal,satinrex

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Just nu har vi tre stycken kullar med otroligt söta dvärgvädurar i olika pälstyper - Satin RB, Rex SB, Normal SB RB och Satinrex. Vid köp kommer din kanin vara bettfelskontrollerad och kloklippt, du får även med övergångsfoder, H-bevis och skötselråd om så önskas. Besök gärna hemsidan för mer info http://hagalundskaniner.weebly.com/ Vid frågor eller för att komma och kolla på kaninerna är det bara att höra av er! Mvh Linnéa
0 kr
Blocket.se