Quantcast
Till salu inom: ”

kaninungar säljes

Kaninklubben
F
F

Tidigare annonser till salu

TINGA DIN KANIN NU INFÖR SOMMARLOVET!!! Kaninungarna är MYCKET TAMA när de är leverns klara vid ca 8 veckors ålder! När du köper en kanin utav mig medföljer: **Lynnesfels garantin då jag endast avlar på trevliga kaniner kan jag ge detta. 1-En väl hanterad & betfels kontrollerad kanin 2- Härstamningsbevis 3-Övergångsfoder 4.Skötselråd och 5.livstids frisupport. 6. Klippta klor För att se MASSOR AV FLER kaninungar och kommande kullar se hemsidan www.hanekulle.webs.com
Har 2 st lejonhuvade kaninungar, honor. De är födda 110423. De är lev. klara Pris: 150kr/st Har även 1 st dvärgvädursunge, hane. Också född 110423. Säljes med härstamningsbevis. Är lev. klar. Pris: 300kr De är bettfelskontrollerade, nyklippta klor och får med sig övergångsfoder för 7-10 dagar. Mobil: 0763 483809 Kommer att ha fler dvärgvädursungar(blå, viltblå, viltgrå och svartmantlat) leverans klara från 7/7 och framåt. Både med stamtavla alt. härstamningsbevis.
Nu börjar det närma sig att de små bebisarna är leveransklara. De är lev klara 18 juli. Då är de 8 veckor. De är vädursblandnig. Mamman är 25% franskvädur och 75% dvärgvädur. Pappan vet jag inte riktigt vad han är för ras. Men han är någon form av vädur. Både mamman och pappan är väldigt sociala. De är 10 stycken med mycket söta utsenden. Jag mejlar gärna över fler bilder om om man är intresserad. Det går bra att boka om man lägger en handpenning på 100kr. Hör gärna av dig!
Finns en hane kvar till salu, blandras efter friska, snälla och hoppglada föräldrar. Leveransklar! Kaninen kan med träning bli bra på hoppning eftersom att föräldrarna är väldigt duktiga. "Mikey" vill komma till en familj med mycket motion, kel och omvårdnad. Om det är ett mindre barn som ska få kaninen bör du som förälder tänka över om barnet är stort nog att i flera år sköta om kaninen. Namn: Lomben's Mike The Situation ring för mer info!
Nu har vi tre kaninungar som söker nytt hem de är födda 1 maj, gillar mat och är väldigt sociala av sig. Kaninungarna levereras: * vid 8 veckor *med härstamningsbevis *övergångsfoder *kloklippta *vana vid hantering *utan bettfel *med skötselråd och naturligtvis svarar vi gärna på frågor och funderingar efter ditt köp. För fler bilder eller mer info mejla eller ring! Läs mer på: www.byhålanskaningard.weebly.com