Quantcast
Till salu inom: ”

kaninungar till salu skellefteå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes/Uthyres Kaniner av raserna hermelin, dvärgvädur och lilla silver i färgerna white svart, villtzobel, chinchilla, svart och viltgrå. Ungarnas föräldrar är väl meriterade inom både utställning och hoppning. Kaninerna är hanterade och vana vid barn. Säljes till hoppning, utställning eller som sällskapskanin. Transporter till ö-vik och skellefteå kan fixas Jag hyr ut kaniner på sommaren, kan även hyra ut med bur. Stamtavla och skötselråd medföljer.
kull 1: 75% Belgiska jättar 25% fransk vädur (blir väldigt stora) 6 st säljes, mycket bra och lugna föräldrar. 75% Belgisk jätte och 25% hermelin. otroligt välhanterade och mycket bra barnkaniner (2 honor, en gul och en grå madagaskar färgad). Snälla och mysiga. 1 otroligt mysig och gosig hona, korsad fransk vädur, belgisk jätte och new zeeland red, röd viltfärgad. kan levereras till arvidsjaur, älvsbyn, luleå, piteå och skellefteå för en billig peng. Bilder kan skickas både på mms och via mail.
Kaninungar säljes födda 1 oktober, leveransklara vid 8v ålder 26/11. Kan levereras till skellefteå i slutet av november. Färgerna är Gul/svart och svart/vit japan, svart samt vit. Jag har även kaniner från 4månader-3år gammla tillsalu! Flera fina avelsdjur som är bra mammor. Jag som bedriver uppfödningen är medlem i Västerbottens läns kaninavelsförening samt ansvarig för hoppsektionen i västerbotten, är aktiv utställare/hoppare sedan 2005. Välkommen att höra av er! http://medlem.spray.se/lindaskaniner hemsidan uppdateras så snart ja kan. Priset är från 100kr-600kr för kaninerna.
Vi säljer nu våra två små kaninungar p.g.a. allergi. En viltgrå och en svart. De är systrar från samma kull och är ca 8 veckor. Dom är väldigt nyfikna och har en naturlig förkärlek till morötter. Både vi och uppfödaren har hund så de är vana vid kontakt med hundar. Ett bra och kärleksfullt hem är mycket viktigare än priset, därför kan vi diskutera det närmare vid kontakt Nås endast via telefon: 073 - 063 48 60 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Norrskogens kaningård, www.norrskogens.n.nu är en liten hobbyuppfödning av hermelin/lejonhuvade kaniner. Nu har vi två st till salu, en hona och en hane. Än så är dom bara 5 veckor och är inte leveransklara förrän 8 veckor. Med kaninen får ni härstamningsbevis och startfoder. Endast seriösa hör av sig! För mer information så får ni gärna höra av er, helst via telefon. Mvh Norrskogens kaniner.