Quantcast
Till salu inom: ”

katt till salu västmanland säljes

Katt

Hallstahammar
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då den unga häxan Kiki fyller 13 år beger hon som sig bör ut på traditionsenlig häxpraktik, tillsammans med sin bästa vän, katten Jiji. De kommer till en stor stad vid havet, men Kiki kan varken spå eller blanda trolldrycker. Genom en ödets nyck kommer hon dock på att hon kan starta en budfirma - för flyga kan hon! Hon lär sig också att utvecklas som häxa - och att hon måste våga lita på att männsikor tycker om henne för den hon är.
Vicky är en snart 5-årig katt tjej som skulle behöva komma till ett nytt hem. Hon är väldigt social och tillgiven, vill gärna vara med och utforska allt man gör. Fick hon bestämma skulle hon ligga på ens bröst och mysa/sova 36 timmar om dygnet ;) Jag tar en symbolisk summa på 300kr men ett bra hem är viktigare än pengarna. Hon är min lilla ögonsten och vill såklart att hon ska komma till ett kärleksfullt hem, helst där hon kan gå ute om hon vill.. Om ni är intresserade kan ni väl skriva en rad och berätta lite om er själva! Hon är både kastrerad och id-märkt
hej, vill sälja mitt xbox. det som medföljer är två original handkontroller och en av märket logitech. dvs. 3st handkontroller och även en dvd-fjärrkontroll. till det finns det 11 spel; halo halo2 nhl 2004 spider-man 2 tony hawk american wasteland need for speed underground 1 och 2 genma onimuscha fifa 2005 gta vice city mid town madness 3 det enda som finns att klaga på är att inmatnings mekanismen till cd-läsarn behöver en liten knuff för att åka in och även att min katt bitit lite på scart kablen, men det är absolut inget som försämrar något. priset för detta är 300:- skicka ett mail vid intresse. allt är original
BMW 325I Skattad och besiktad. Går bra inga fel. Sportsystem efter katt. Sänkt. 17" aluminiumfälg med sommardäck, 15" plåtfälg med dubbdäck. Hel och fin i plåten samt rostfri. Alpine stereo och 12"bas med steg i skuffen. Stora datorn utan pixelfel. Vit skinninredning. Ring för mer info. Kan även bytas mot nått... Berätta vad du vill byta mot så säger jag om det är intressant eller ej. Både + och - pengar. Bilar går bra. Snöskoter typ renegade, summit rave, xtrim, iq är mycket intressant.
Måste med stor sorg söka nytt hem till mina underbara katter pga ändrade arbets & bostads-förhållanden. De är 2 svart/skölpaddsfärgade honor på snart 2 år respektive ca 6 månader. Lever nu som innekatter men vill ge dem ett liv där de kan njuta ute! De är båda härliga & då de lever & busar ihop sen länge så vill jag ge dem ett nytt hem tillsammans. Har du detta att erbjuda dem?