Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Brorsan har stuckit och jag är ensam kvar. Husse säger att jag måste flytta snarast, jag är 12 veckor och har mycket spring i benen. Jag är en hona,Jag fixar lådan och är enligt matte jättecharmig.Mamma min är väldigt social och ser ut som mej. Pappa vet jag inte så mycket om, men han springer jättefort när husse kastar vatten efter honom. Jag söker efter ett hem där jag gärna får vara ute och leka men jag vill inte bli en "sommarkatt". Om ni har tänkt ha mej som ormföda kan ni komma hit och se om ni springer lika fort som pappa när husse jagar er.
Våran goa katt Pus behöver ett nytt kärleksfullt hem. Hon är 6 år och fick kattungar för 3 mån sen, nu finns det en liten sötnos kvar som också behöver ett nytt hem. Vi måste tyvärr göra oss av med dom pga allergi. skulle önska att dom kom till en barnfamilj på landet som vill ge henne massa kärlek. Dom behöver inte komma till samma hem. Båda är väldigt keliga och sällskapssjuka.
Mina syskon flyttar den 27 maj då vi är 12 veckor . Mysig social hankattunge behöver ett kärleksfullt hem. Liten katteras. Älskar att busa o kela Rumsren och avmaskad, äter torr o blöt mat. Van vid barn och en äldre katt= mormor. Han har varit ute några få gånger med mamma. När han flyttar hem är han fortfarande bebis och behöver sällskap. Bra om han inte blir ensamma 8-10 tim i början. Tänk på att en katt kan bli 15-20 år så det är ett stort ansvar. Om ni vill "ha en katt ett tag" ring då någon av alla äldre katter som behöver hem. Maila/sms:a eller ring om ni är intresserade av att besöka oss.
På grund av sent återbud har vi två kattungar kvar - en honkatt (grå/vit) och en hankatt (tigrerad). Båda är trygga, lugna och sociala. Syrran gillar att gosa och brorsan sover gärna i sängen om han får. De är nu 12 veckor och flyttklara. Avmaskade och färdigvaccinerade (två gånger), rumsrena förstås och vana vid andra katter, barn och hund. De vill flytta till ett gott hem där de har möjlighet att gå ut, var för sig eller tillsammans. Är du en seriös köpare är du välkommen att höra av dig på telefon eller mejl. Om du mejlar - svara gärna med telefonnummer så ringer jag upp.
I början av juni är det dags för oss att flytta hemifrån, närmare bestämt den 9e juni. Vi är tre killar och en tjej. Eftersom vi älskar att utforska världen, både inomhus och utomhus ser vi gärna att vi får komma till en familj med tillgång till utomhusmiljö. Där vi bor nu finns både hundar och barn. Med andra ord finns det inget som skrämmer oss... Välkomna att höra av er till vår matte Katarina per mail eller telefon.