Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar ljusdal till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har lilla S*Zoot'z Ultraviolet Paco Rabanne blivit tillräckligt gammal för att börja se sig om efter ett nytt hem, han är social och nyfiken precis som en riktig Cornish Rex ska vara. Han är född den 2 augusti 2011 och är leveransklar när han fyllt 12 veckor gammal, leverans kan då ske mellan Järvsö-Stockholm. Hans färg är blå (mitten på bilden) och han levereras registrerad i SVERAK, fullvaccinerad, besiktad och chipmärkt. Gör gärna ett besök på min hemsida för fler bilder och mer info www.calistas.se Han är inte bokad förrän handpenningen på 1500 kr är betald.
Hej här finns en stycken söt och kelig ungkatt 15-17 veckor. hona Dusk. Blandras norskskogskatt och bondkatt Hon söker nu nytt varmt kärleksfullt hem. omgående det är den sista ungen från en kull på fem stycken Hon är hundvan och van att springa ut och in efter eget behag. Hon använder kattlåda också. hon är avmaskad för ett tag sen ps det är katten till höger som finns kvar
Kattunge(hona) som är född i början av Juni. Jag lyckas inte hitta något hem till den och försöker nu med annons. Mamman är blandras mellan perser och skogskatt och pappan är en okänd filur. Kattungen är van med hundar och att vara ute- har fångat flera skogsmöss. Är avmaskad, rumsren och tillgiven. Jag ser helst att den inte flyttar till lägenhet. Maila gärna för fler bilder och info. Pris 500 kr.
Nu är våra fina kattungar snart 12 veckor gamla och vi vill nu hitta ett bra hem till dem. Det är en pojke (svart-vit till vänster) och en flicka (blåpadda i mitten på bild 1 och till höger på bild 2). De är båda mycket sociala och gosiga. De går på lådan och är också vana att åka bil. De trivs väldigt bra tillsammans och skulle gärna vilja flytta till samma hem om möjligt. Kattungarna är klara för flytt den 30/6. Vi finns i Järvsö. Hör gärna av dig så berättar vi mer!
Vi är tre leveransklara långhåriga hon kattungar. Mamman är av Main Cone blandning. Födda 23/11 -10