Till salu inom

"kattungar vallentuna säljes"

Sala
Idag

Bengalkattunge

4 500 kr
Blocket.se
Idag

Kattungar Siames -Ragdoll

10 000 kr
Blocket.se
Vallentuna
Idag

Växasäng

450 kr
Blocket.se
Vallentuna
Idag

Gräsklippare

1 500 kr
Blocket.se
Idag

Ragdoll 50% + Birma 50%

11 000 kr
Blocket.se
Vadstena
Idag

Mysiga kattungar

4 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Idag

Underbara Neva masquerade k...

9 500 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Maine Coon kattungar med st...

12 000 kr
Blocket.se
Vallentuna
9 år

Bengal Kattungar

9 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Vallentuna

Kattungar, syskonpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
En svart hane och en hona, syskonpar, säljes pga allergi. Födda 3 mars och är alltså 21 veckor (tonåringar). De är inte könsmogna och har varit i vår familj ca 9 veckor. Mycket sällskapliga och välartade. Klänger inte i möbler eller gardiner. Har börjat vara ute lite. På grund av allergi måste vi tyvärr sälja dem. Givetvis rumsrena och renliga. Vaccinerade och avmaskade. 200 kronor för båda. Dubbelbottnad kattlåda och ny transportbur för två katter ingår i priset.
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Vallentuna

Vackra tabbytecknade kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Vår vackra, sällskapliga Mira med påbrå av norsk skogskatt, har fått fem tabbytecknade ungar som är leveransklara 16 september. Ungarna levereras vaccinerade och avmaskade. Under sin tid hos oss har de enbart varit inomhus. I samband med vaccination då kattungarna är 8 veckor (19 augusti) görs en definitiv könsbestämning. Alla kattungarna är rumsrena, uppvuxna med barn i förskoleåldern och mycket sociala, lekfulla och harmoniska. Vi har ibland svårt att svara i telefon men ringer gärna upp om du lämnar namn och telefonnummer. Det går även bra att kontakta oss via sms eller mejl.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Vallentuna

Fyra huskattungar söker nya hem

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Katten Loreen flyttade in hos oss den 26/5 och var antagligen dräktig, vilket resulterade i fyra kattungar den 18/7. Fadern är okänd. Vi söker nya, goda hem åt en röd o vit hane, en bruntabby o vit hona och två st brunsköldpaddstabby o vita honor. De kommer att vara vaccinerade, avmaskade och id-märkta vid flytt. De behöver vara kvar hos sin mamma fram till 12 veckors ålder och kan flytta tidigast den 10/10.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Vallentuna

Kattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nu är det snart dags att våra fyra super söta kattungar ska flytta hemifrån. De är rumsrena,barn och hundvana och väldigt busiga. De är avmaskade vid leverans. Nr 1,3 och 4 är flickor och nr 2 en pojke. 800 kr Födda 27 feb och leveransklara runt 24 maj. Vid kontakt på vardagar efter kl 18. Helger när som. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
Katt  ·  Vallentuna

Kattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu börjar det bli dags förr våra kattungar att lämna oss, för nya kärleksfulla hem. De är rumsrena och avmaskade. Inte vaccinerade eller försäkrade. 1st svart kille 2st grå tigrerade tjejer Har världens sämsta kamera så jag får ingen bra vild, men ni är välkomna att kika på oss. //Lisa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj