Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar vallentuna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dator

Vallentuna
Mobiltel

Vallentuna
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En svart hane och en hona, syskonpar, säljes pga allergi. Födda 3 mars och är alltså 21 veckor (tonåringar). De är inte könsmogna och har varit i vår familj ca 9 veckor. Mycket sällskapliga och välartade. Klänger inte i möbler eller gardiner. Har börjat vara ute lite. På grund av allergi måste vi tyvärr sälja dem. Givetvis rumsrena och renliga. Vaccinerade och avmaskade. 200 kronor för båda. Dubbelbottnad kattlåda och ny transportbur för två katter ingår i priset.
Vår vackra, sällskapliga Mira med påbrå av norsk skogskatt, har fått fem tabbytecknade ungar som är leveransklara 16 september. Ungarna levereras vaccinerade och avmaskade. Under sin tid hos oss har de enbart varit inomhus. I samband med vaccination då kattungarna är 8 veckor (19 augusti) görs en definitiv könsbestämning. Alla kattungarna är rumsrena, uppvuxna med barn i förskoleåldern och mycket sociala, lekfulla och harmoniska. Vi har ibland svårt att svara i telefon men ringer gärna upp om du lämnar namn och telefonnummer. Det går även bra att kontakta oss via sms eller mejl.
Katten Loreen flyttade in hos oss den 26/5 och var antagligen dräktig, vilket resulterade i fyra kattungar den 18/7. Fadern är okänd. Vi söker nya, goda hem åt en röd o vit hane, en bruntabby o vit hona och två st brunsköldpaddstabby o vita honor. De kommer att vara vaccinerade, avmaskade och id-märkta vid flytt. De behöver vara kvar hos sin mamma fram till 12 veckors ålder och kan flytta tidigast den 10/10.
Nu är det snart dags att våra fyra super söta kattungar ska flytta hemifrån. De är rumsrena,barn och hundvana och väldigt busiga. De är avmaskade vid leverans. Nr 1,3 och 4 är flickor och nr 2 en pojke. 800 kr Födda 27 feb och leveransklara runt 24 maj. Vid kontakt på vardagar efter kl 18. Helger när som. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu börjar det bli dags förr våra kattungar att lämna oss, för nya kärleksfulla hem. De är rumsrena och avmaskade. Inte vaccinerade eller försäkrade. 1st svart kille 2st grå tigrerade tjejer Har världens sämsta kamera så jag får ingen bra vild, men ni är välkomna att kika på oss. //Lisa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.