Quantcast
Till salu inom: ”

kattunge hage säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattunge

Östra Göinge
Heja Tulla
F
kattunge

Uppsala
Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Genom ett källarfönster får Saga och Elina syn på något fantastiskt - långt där nere i tvättstugan ligger en kattmamma med fyra nyfödda kattungar! Men vem äger dem? Det måste de ta reda på. Nu har de nytta av att de har en egen tidning att skriva i. Andra delen i ny lättläst serie av Charlotte Hage. Illustratör: Anders NybergFörlag: Rabén & Sjögren Serie: Djurens Nyheter 2 Bandtyp: Kartonnage Språk: Svenska Utgiven: 200603 Antal sidor: 126 Upplaga: 1, Vikt i gram: 299 .Jättebra skick!Frakt och förpackning 30 kronor.
I början på maj är Maderia kullens kattungar redo att flytta till egna hem. S*Blå Katten Bual är en svart vit kille som var först med att rymma ut ur hagen ,först med att äta riktig mat och den som först hittade upp på tangenbordet. S*Blå Katten Verdelho är en rödmaskad kille som ev kan vara vitfläck. Han är den i kullen som ser bäst ut i typen just nu. Båda killarna killarna kommer att vara registerade i SVERAK,vaccinerade x 2 ,ID-märkta och ha en nygjord besiktning med sig när de flyttar.De får självklart lite leksaker,mat och sand med sig när de flyttar. Mer bilder och info finns på vår hemsida. www.blåkatten.se Far till kullen är den vackre CH Faries Tom Barnaby CRX d 09 33. Mor är IC S*Blå Katten Q CRX hs 24.
Nu är det bra dessa 2 honor kvar och vi hade tänkt de skulle stanna på gården, men då de inte har någon respekt för våra hundar utan smiter in i hagen till hundarna när de är ute och en del av hundarna inte skulle vara snälla mot dom så måste de flytta, om vi inte hittar ett hem till dom så kommer de att få somna in. Honorna är avmaskade flera gånger och får nu p-piller, maten de äter är Royal Canin.
Min kaninflicka på 2 år söker efter en kompis! Hona eller kastrerad hane, då vi inte vill ha några bebisar :) Har 2 st marsvin som hon träffar ibland när dom är ute i "hagen" men vill gärna att hon har en kompis av egen sort :) Har du kompisen som skulle vilja göra min lilla tjej sällskap? Ring, sms eller mejl :) Jag följer skks och Sveraks lag att inte sälja kattungar yngre än 12 veckor och hundvalpar yngre än 8 veckor!