Quantcast
Till salu inom

"power puff hund tik till salu säljes"

Idag

Rum uthyres/ Renting a room

6 000 kr
Findroommate.se
Härnösand
Idag

Hund Lurvas

4 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kristianstad

Underbart små Lurviga valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Power puff valpar. Dom är 12 veckor gamla och letar efter nya hem.... Hane: Vit med svarta och bruna fläckar Hane: svart och vit Hane: Svart med vit/bruna öron och vita tassar. Tik: Creme färgad Vana vid barn och stora hundar. Dom är vacc och chippade vid leverans. EJ reggade hos SKK. Maila och berätta vad ni kan erbjuda dessa underbara små liven så maila jag fler bilder om så önskas. Tingas mot handpenning på 500 kr.
4 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Laholm

Chinese Crested/Chihuahua-shitzu mix

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Chinese Crested/Chihuahua-Shitzu mix 3 valpar, 1 svart-vit Power Puff Tik, en liten fin valp med mjuk lång päls och 2 små helnakna Hairless Hanar 1Power Puff en liten svart-vit Tik 5000:- 2 små Blå-Grå helt nakna Hairless Hanar 5000:- st mycket tillgivna och sociala valpar 8veckor och leveransklara vetrinärbesiktigade vaccinerade avmaskade chipsmärkta Dolda fel försäkrade i Sweland i 3 år Tel.0723-062529
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Munkfors

Hundvalp söker nytt hem

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Jag är en tik på 11 veckor (född 25okt) som vill komma till ett bra hem där det finns tid för mig. Är van vid barn, katter, bilåkning och tycker om att bli buren, gosad med och sitta i knät. Blandras mellan Chihuahua, Papillon och Power Puff. Är avmaskad och grundvaccinerad en gång. Har fint psyke, är pigg, glad, modig och lekfull. Tycker om att sova i sängen på nattetid. Kontakt sker via telefon.
4 500 kr
Blocket.se

Söker Power Puff/blandning hane för parning

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Söker efter en frisk, trevlig hane för parning av min naken tik som skall löpa i juni då hon även blir 2 år. Cloi är en trevlig tik på 4,7kg,renrasig men tyvärr ingen stamtavla. dock blyg för nya människor men funkar bra med andra hundar. Frisk ( Har aldrig varit sjuk ) Gärna renrasig puff men blandning med denna ras är också intressant, dock inte naken. Hoppas på svar. //Med vänlig hälsning Anette
0 kr
Blocket.se

Pudelblandisar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Tre små charmtroll en vit hane och två svarta tikar födda 6/9. 50% toypudel, 40% dvärgpudel och 10% power puff. Levereras när de är mer än 8 veckor, regelbundet avmaskade, vet. besiktade, chipmärkta och vaccinerade. De är nyfikna, sociala och vana med barn. Pudel är en trevlig ras som är smart och kan anpassa sej till den familj dom kommer till. De passar till den vilda barnfamiljen, den sportiga typen såsom till den late. Hunden följer glatt och villigt i elljusspåret eller skogen, men ligger gärna och slöar en vecka på soffan.
7 000 kr
Blocket.se