Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet forsbacka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

en fin trea i forsbacka på andra våningen, hörn lägenhet. hall, vardagsrum och ena sovrummet renoverat i maj 2010, ny kyl, frys & spis 09. fint läge. svalt och skönt på sommaren och varmt och skönt på vintern. tvättstuga, bastu och solarium finns i samma innergård till förfogande. bra och stabil förening, även mycket trevliga grannar. lugnt och barnvänligt område. skola, mataffär och bad/båtplats inom några hundra meters avstånd. har redan flyttat ur så lägenheten finns tillgänglig för inflyttning på en gång affären är klar!
Ett rum och kök uthyres till skötsam person med ordnad ekonomi. Lägenheten finns en trappa upp i ett hus med fem lägenheter. I huset finns en gemensam tvättstuga och en stor gemensam trädgård. Perfekt läge för dig som studerar på högskolan eller för dig som vill bo nära naturen. Närhet till buss, pizzeria, affär och storsjön. Vi söker endast skötsamma personer utan betalningsanmärkningar och med referenser från tidigare hyresvärdar. Inflytt 1/5 eller enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst. Endast telefonkontakt, mailen är lånad. Hans 070-3737318
Min 3a tänkte jag nu sälja som ligger centralt i Forsbacka. Nära till busshållsplats, mataffär, restaurang, skola/dagis och storsjön. 6 km till Sandviken 18 km till Gävle Lägenheten ligger på Esplanaden 4 i ett lungt och fint område. Det ingår -diskmaskin -tvättmaskin -torktumlare Rustfonden ligger på 7642 :- I hyran ingår -värme -vatten Parkeringar med motorvärmare finns med en kostnad på 100 kr/månaden Ring eller maila för mer info OBS!!!! Mellan 8/9 - 24/9 kan jag endast nås på mail.
Nu säljer vi vår lägenhet i Forsbacka. Den är på fyra rum och kök. Med två ingångar och två badrum. Det är fyra förråd som hör till. Tvättstuga finns i källaren. Parkering med motorvärmare finns med en kostnad av 105 kronor i månaden. Nära till *Skola *Dagis *Konsum Gångavstånd till bad och elljusspår. Lägenheten är nyligen rustad med trägolv i kök, vardagsrum och två sovrum. Priset kan diskuteras vid snabb affär.