Quantcast
Till salu inom: ”

labrador blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Niklas 31 år söker rum men helst lägenhet i helst centrala Göteborg. Har fått äran att jobba som brandman över sommaren i vackra Göteborg. Juni till sista augusti. Har flickvän, dotter på 2 månader, katt och Labrador här i Linköping men de kan inte följa med över sommaren tyvärr. Jobbar för tillfället som undersköterska i Linköping, inga betalningsanmärkningar, rökfri och nästan alkoholfri. Letade här förra året men hann inte svara på alla då förslagen var för många, ska svara alla i år.
Har en nyskattad & nybesiktigad Fiat års m 00. Stora servicen gjord med kamrems byte, oljebyte mm mm. Vill gärna byta mot en kombi, då vi har köpt en labrador. Byteskrav: Bes & skattad, ser gärna volvo V40 men allt är av intresse. Ring för mer info. Med vänliga hälsningar Cissi Tel: 0739 590498 Färg: Ljusblå metallic Karosseri: Halvkombi Mätarställning: drygt 10 500 mil Info: ABS bromsar, ACC/klimatanläggning, airbag (förarsidan), CD-spelare, elhissar fram, elspeglar, c-lås, servostyrning, stolvärme fram.
Hej! Säljer nu mitt ljusblåa Nintendo DS Lite tillsammans med två original spel. Fick Nintendot i julklapp men känner att jag är för gammal för det. Det är i nyskick, endast andvänt ett fåtal gånger och har inga repor eller skador. Jag har bruksanvisning, extra touch-penna, tunnt fodral och laddare kvar. Köpte det för 2100 :- Spelen som ingår är Nintendogs Labrador som jag köpte för 250 :- och spelet Zenses för 350 :- Även dem är i nyskick. Vill ha 1500 :- för allt sammanlagt. Priset är ej prutbart. Frakt tillkommer ifall ni vill ha den skickad istället för att hämta den. Mejla vid intresse!
Sorken är en snäll 7årig kastrerad labrador hane. Pga utlandsvistelse så behöver jag hitta en person/familj som skulle vilja ta hand om honom under tiden. Han går bra ihop med dom flesta hundar och andra djur. Han är van med katter och barn. Han följer gärna med på långa promenader och är lätt att ha med i olika miljöer. Vill ni testa på att ha hund under några månader? Jag står för hans kostnader och ni får prova på att ha hund. Vid intresse ring eller maila MvH Ebba
Hej alla hundälskare! Jag och min man söker hunpassning/dagmattte till vår kära labrador tik som är oerhört lätt att älska. Vi är boendes i Slottstaden så det är passande om du/ni finnes i närheten eller på vägen mot Öresundsbron. Vi söker hjälp 4 dagar i veckan och betalning sker per dag. Hämtning och lämning enligt överenskommelse. Så vill du/ni ha ett roligt sällskap och vardagsmotion så tveka inte att höra av er! Med vänliga hälsningar