Quantcast
Till salu inom: ”

labrador säljes

Tidigare annonser till salu

Söker nytt hem pga ändrade familjeförhållande/flytt. Mycket glad, pigg och mysig labbe. Van vid barn, katter och gillar andra hundar. Vaccinerad, chippad mm. Frisk! Gillar att leka med pinnar, springa efter bollar. Vill ha ett hem där man har tid att gå promenader, leka. Går bra med hund eller kattkompis. van vid barn i alla åldrara. Van att gå utan koppel, lyder de vanligaste kommandona, skäller aldrig. Det gör ont i mitt hjärta men jag måste nu se till hundens bästa och vill nu hitta ett bra hem till honom!
Jag söker någon, ensamstående eller familj, som kan ta väl hand om min hund, labrador hane, under två-tre dygn per månad, företrädesvis fredag kväll till söndag kväll, då jag ibland har aktiviteter där jag inte kan ha med min kompis. Ludvig är van vid katt och små och stora barn, är genomsnäll och stabilt mjuk i sättet. Jag betalar naturligtvis det vi kommer överens om. Du/ni bör finnas i eller runt Örebro-Kumla-Hallsberg. Maila gärna och beskriv lite om dig och ev familj, så ringer jag upp.
4 årig svart kastrerad labrador hane. Världens snällaste, perfekt familjehund till rätt hem. Är vältränad. Kan sitt, ligg, inkallning, fot, snurra, tass, och mycket mer. Tränad till assistanshund och tävlad i agility, freestyle och lydnad. Har stamtavla, är registrerad i jordbruksverket och är vaccinerad. Van att bli lämnad ensam och det är inga problem. Priset är inte fast, hemmet är viktigast! Mejl och berätta om er själva så hör jag av mig. Säljer inga hundar under 8 veckor.
Nu har jag bestämt mig för att sälja Lina som är född september 09, från egen uppfödning. Hon är en super trevlig hund som är van vid andra hundar, djur och barn. Hon skäller och hoppar inte på folk. Jag har tränat en del med henne så hon är lydig. Varför jag säljer henne är dels för att hon inte fungerar till det jag ville ha henne till, appotering. Och så har jag bl.a 2 tikar till som trycker ner henne för mkt. Jag har en massa att berätta om denna fina tjej, så om du är seriös och intresserad så hör gärna av dig!
Labrador retriver valpar efter meriterade föräldrar. Leveransklara slutet på juli 2011. Säljes i första hand till aktiva hem då det är en arbetsvillig kombination av föräldrar. Mamma, SE VCH MINNOWS ZEAL Reg.nr/Reg.no S59557/2007 PRA-prcd hereditärt fri 2007-11-12 Optigentestad: Normal/Clear Myopatitestad: Clear Pappa Hartofgold Harvey Reg.nr/Reg.no S54349/2008 Optigentestad: Normal/Clear Myopatitestad: Clear 2008-11-08, 3 ökl - SSRK Åstorp, Scheel Kresten 2009-04-28, 1 nbkl - SSRK Orust, Gustavsson Willy Mamma är bilden från sidan och en huvudbild, pappa sitter på gräset.