Quantcast
Till salu inom: ”

lancashire heeler tikar omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nice shoes

Umeå
Nice shoes

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Måste tyvärr omplacera min underbara tik på 6 månader. Hon är en blandras rottweiler/amstaff. Hon älskar att vara med och vara i centrum, njuter av all uppmärksamhet hon kan få. Hon gillar att lära sig nya saker och snappar upp dem fort. Inga problem att klippa klor eller bada. Kan grundlydnad och är van vid katter. Tillbehör såsom koppel, halsband, matskålar och leksaker följer med. Då jag vill att min tjej hittar en familj att stanna hos livet ut begär jag ingen hög summa, hemmet är viktigare. Hör av dig om du undrar något, fler bilder kan skickas via mail.
Tyvärr har vi beslutat att vi måste omplacera vår goa lilla tik som snart är 3 år. Hon är av små raser och väger ca 7 kg. Hon älskar alla människor och tycker mycket om barn. Letar efter ett livslångt hem där hon får den tiden vi inte kan ge henne. Skriv gärna ett mail och berätta om er med telefon nummer så ringer jag upp och kan även skicka en bild på henne. Hemmet är viktigare än priset.
Vi måste tyvärr omplacera vår hund. Bella är en amstaff tik på 3 år. Hon är hur snäll och goo som helst, går jätte bra ihop med barn, älskar att kela och att springa runt i skogen. Dessvärre har ändrade familjeförhållanden lett till att vi känner att vi ej kan ha kvar henne för hennes egen skull och letar nu efter en familj/par som kan ta hand om henne på rätt sätt och ge henne den tid och kärlek som hon förtjänar och behöver... Småbarn, låtsasgangsters och liknande kan fortsätta leta vidare för vi kommer INTE ge bort henne till vem som helst!! Skriv gärna ett mail med lite beskrivning och lämna ett telefon nr, så ringer vi upp ifall just ni verkar vettiga... Tack!
Vi har en valp otingad i vår kull född 6 juni 2014. Lancashire heeler är en följsam, aktiv, lättlärd och trevlig ras och våra valpar är inga undantag. Det är en utmärkt hund som passar i de flesta hem. Som aktivt sällskap eller som rolig träningskompis. Det är en robust och tålig hund i litet format. Positiva och gladlynta förgyller de vardagen. Vi har en hanvalp kvar i kullen men eventuellt kan även en tik vara till salu. Valparna veterinärbesiktas, chipmärks, ögonlyses och vaccineras den 5 augusti då de är över 8 veckor och är därefter redo att flytta till sina nya hem. Givetvis är de regelbundet avmaskade, uppväxta i hemmiljö och registrerade i SKK. Läs mer om föräldrarna och valparna på vår hemsida www.hillstar.se