Quantcast
Till salu inom

"maine coon-katter säljes"

Bromölla
Igår

Maine coon utan stamtavla

6 500 kr
Blocket.se
Butik Tyresö
2 dagar

1200W förstärkare Mixer 8 k...

3 999 kr
Blocket.se
Butik Tyresö
2 dagar

Stjärnhimmel, DISCOLJUS, du...

999 kr
Blocket.se
Butik Tyresö
2 dagar

16-kanals mixer, 16 effekte...

3 999 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Enastående och magiska katter

10 000 kr
Blocket.se
Årjäng
2 dagar

Kattunge hona Skogkatt/Main...

3 800 kr
Blocket.se
Kungälv
2 dagar

Maine Coon kattungar med st...

12 000 kr
Blocket.se
Butik Tyresö
2 dagar

1 000 Watt Laddbar 15" blåt...

2 999 kr
Blocket.se
Nacka
2 dagar

Nätfilter IsoTek EVO 3 Polaris

2 750 kr
Blocket.se
2 dagar

Savannah

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Finspång

Maine Coon-katter letar nya hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Vi är 3 Maine Coon-syskon som söker varsitt hem. Vi heter Redcatz Oberon, Redcatz Cordelia och Redcatz Tamora. Vi är renrasiga Maine Cooner med stamtavla. Vi söker varsitt nytt hem med massor med bus och mys. Om nån av oss får flytta till dig är vi när du hämtar oss: Lådrena Vana med torrfoder, Royal Canin Avmaskade Vaccinerade Chipmärkta Veterinärbesiktigade Stamtavla Försäkrade hos Agria Vill du ta hand om oss kan du ringa husse och matte och få mer information. Priset är 5000:- för Oberon. Tamora och Cordelia kostar 3000:-/styck. Vi systrar, Tamora och Cordelia, har skönhetsfel och får endast vara sällskapskatter, vi måste kastreras! Vi finns hos www.redcatz.se Vi flyttar inte före 12 veckors ålder.
5 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Södermanlands län

Maine Coon

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en barnfamilj som bor i stort hus på landet en liten bit utanför Nyköping. Vi har två maine coon-katter sedan tidigare men söker nu efter ännu en. Vi är helt förälskade i denna ras och våra maine coonisar är en självklar del av vår familj. Vi har även haft lyckan att få en kull kattungar här och skulle gärna ha fler. Därför skulle vi gärna köpa en hona men en hane går också bra så klart. Här behöver inga katter vara ensamma om dagarna då frun är hemma. Vi har som sagt barn och vi har även hund. Maila så hör vi av oss.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Södermanlands län

Maine coon-kattungar (75 %)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Tre underbara svartvita kattungar efter mamma 50 % och pappa 100 % Maine coon. De föddes 30/11 i en kull på fem och är leveransklara under vecka 8, vaccinerade en gång och avmaskade. Själva behåller vi två från kullen, men hade gärna behållit allihop. Till salu är en kille (Raion) och två tjejer (Sera och Aisha). De är mycket pigga, sociala och är redan stora för sin ålder, så de blir troligtvis tämligen stora Maine coon-katter. De har en härlig, lång och len päls. De är helt rumsrena och äter torrfoder. Det viktigaste är att de kommer till ett bra och kärleksfullt hem. Ring: 070-1756569 eller 073-5585934
2 000 kr
Blocket.se
Djur  ·  Linköping

Maine coon-kattungar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
Tre underbara svartvita kattungar efter mamma 50 % och pappa 100 % Maine coon. De föddes 30/11 i en kull på fem och är leveransklara under vecka 8, vaccinerade en gång och avmaskade. Själva behåller vi två från kullen, men hade gärna behållit allihop.Till salu är en kille (Raion) och två tjejer (Sera och Aisha). De är mycket pigga, sociala och är redan stora för sin ålder, så de blir troligtvis tämligen stora Maine coon-katter. De har en härlig, lång och len päls.De är helt rumsrena och äter torrfoder. Det viktigaste är att de kommer till ett bra och kärleksfullt hem.
2 500 kr
Fyndtorget.se