Quantcast
Till salu inom: ”

maine coon-katter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är 3 Maine Coon-syskon som söker varsitt hem. Vi heter Redcatz Oberon, Redcatz Cordelia och Redcatz Tamora. Vi är renrasiga Maine Cooner med stamtavla. Vi söker varsitt nytt hem med massor med bus och mys. Om nån av oss får flytta till dig är vi när du hämtar oss: Lådrena Vana med torrfoder, Royal Canin Avmaskade Vaccinerade Chipmärkta Veterinärbesiktigade Stamtavla Försäkrade hos Agria Vill du ta hand om oss kan du ringa husse och matte och få mer information. Priset är 5000:- för Oberon. Tamora och Cordelia kostar 3000:-/styck. Vi systrar, Tamora och Cordelia, har skönhetsfel och får endast vara sällskapskatter, vi måste kastreras! Vi finns hos www.redcatz.se Vi flyttar inte före 12 veckors ålder.
Vi är en barnfamilj som bor i stort hus på landet en liten bit utanför Nyköping. Vi har två mainecoon-katter sedan tidigare men söker nu efter ännu en. Vi är helt förälskade i denna ras och våra maine coonisar är en självklar del av vår familj. Vi har även haft lyckan att få en kull kattungar här och skulle gärna ha fler. Därför skulle vi gärna köpa en hona men en hane går också bra så klart. Här behöver inga katter vara ensamma om dagarna då frun är hemma. Vi har som sagt barn och vi har även hund. Maila så hör vi av oss.
Tre underbara svartvita kattungar efter mamma 50 % och pappa 100 % Maine coon. De föddes 30/11 i en kull på fem och är leveransklara under vecka 8, vaccinerade en gång och avmaskade. Själva behåller vi två från kullen, men hade gärna behållit allihop. Till salu är en kille (Raion) och två tjejer (Sera och Aisha). De är mycket pigga, sociala och är redan stora för sin ålder, så de blir troligtvis tämligen stora Maine coon-katter. De har en härlig, lång och len päls. De är helt rumsrena och äter torrfoder. Det viktigaste är att de kommer till ett bra och kärleksfullt hem. Ring: 070-1756569 eller 073-5585934
Tre underbara svartvita kattungar efter mamma 50 % och pappa 100 % Maine coon. De föddes 30/11 i en kull på fem och är leveransklara under vecka 8, vaccinerade en gång och avmaskade. Själva behåller vi två från kullen, men hade gärna behållit allihop.Till salu är en kille (Raion) och två tjejer (Sera och Aisha). De är mycket pigga, sociala och är redan stora för sin ålder, så de blir troligtvis tämligen stora Maine coon-katter. De har en härlig, lång och len päls.De är helt rumsrena och äter torrfoder. Det viktigaste är att de kommer till ett bra och kärleksfullt hem.
Tre underbara svartvita kattungar efter mamma 50 % och pappa 100 % Maine coon. De föddes 30/11 i en kull på fem och är leveransklara under vecka 8, vaccinerade en gång och avmaskade. Själva behåller vi två från kullen, men hade gärna behållit allihop. Till salu är en kille (Raion) och två tjejer (Sera och Aisha). De är mycket pigga, sociala och är redan stora för sin ålder, så de blir troligtvis tämligen stora Maine coon-katter. De har en härlig, lång och len päls. De är helt rumsrena och äter torrfoder. Det viktigaste är att de kommer till ett bra och kärleksfullt hem.