Quantcast
Till salu inom: ”

manx katt säljes

Tavla katt

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min älskade katt Stumpen behöver nytt kärleksfullt hem pga allergi hos min 4-åriga son. Stumpen, som är 11 år, är en blandras mellan skogis/manx (är långhårig och har endast en stump till svans). Han har stort tålamod med barn, är social, tillgiven och mycket kelen. Är även kastrerad, vaccinerad, öronmärkt och rumsren. Kattbur, kattlåda mm finns. Möjlighet till utevistelse värderas högt då han nu är både ute och inne. Priset är endast symboliskt, ser hellre att det nya hemmet är tryggt och kärleksfullt.
Min underbara innekatt Sally söker nu nytt hem. Hon är världens mysigaste och trivs bäst i ett hem där hon får vara själv, får stå i centrum och bli ordentligt bortskämd. Hon är av rasen manx och saknar därför svans, vilket gör henne bara mer speciell och söt. Det viktigaste för mig är att hon hamnar i ett kärleksfullt hem, så kontakta mig gärna genom mail för mer information.
Vi måste omplacera vår underbara katthona p.g.a. allergi. Tjejen är en liten manx/huskatt. Hon är otroligt väluppfostrad och tillgiven. Fantastiskt vacker och så himla rar! Lättlärd och smart. Öronmärkt, vaccinerad. Har alltid varit innekatt. Hon är rätt lekfull, så hennes nya ägare måste ha gott om tid med henne! Hon trivs ej med hund, men kanske annan katt! I priset medföljer kattbur, kattlåda med tak, mat/vattenskål och mat. Hon ska dock komma till någon som har råd att ha katt! Endast seriösa svar, livslångt hem sökes.