Quantcast
Till salu inom: ”

manx katt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min älskade katt Stumpen behöver nytt kärleksfullt hem pga allergi hos min 4-åriga son. Stumpen, som är 11 år, är en blandras mellan skogis/manx (är långhårig och har endast en stump till svans). Han har stort tålamod med barn, är social, tillgiven och mycket kelen. Är även kastrerad, vaccinerad, öronmärkt och rumsren. Kattbur, kattlåda mm finns. Möjlighet till utevistelse värderas högt då han nu är både ute och inne. Priset är endast symboliskt, ser hellre att det nya hemmet är tryggt och kärleksfullt.
Min underbara innekatt Sally söker nu nytt hem. Hon är världens mysigaste och trivs bäst i ett hem där hon får vara själv, får stå i centrum och bli ordentligt bortskämd. Hon är av rasen manx och saknar därför svans, vilket gör henne bara mer speciell och söt. Det viktigaste för mig är att hon hamnar i ett kärleksfullt hem, så kontakta mig gärna genom mail för mer information.
Vi måste omplacera vår underbara katthona p.g.a. allergi. Tjejen är en liten manx/huskatt. Hon är otroligt väluppfostrad och tillgiven. Fantastiskt vacker och så himla rar! Lättlärd och smart. Öronmärkt, vaccinerad. Har alltid varit innekatt. Hon är rätt lekfull, så hennes nya ägare måste ha gott om tid med henne! Hon trivs ej med hund, men kanske annan katt! I priset medföljer kattbur, kattlåda med tak, mat/vattenskål och mat. Hon ska dock komma till någon som har råd att ha katt! Endast seriösa svar, livslångt hem sökes.
Phille som han kallas är en Manx och är född 13 mars i år. Är beige och vackert tecknad. Randig som bildar ett mönster som en ring på sidan och är prickig på magen. JÄTTEsnäll och älskar mat! Kommer alltid när man kallar på honom och älskar att kela. Lekfull och leker med både hundar och katter. Är innekatt idag. -Svårt att få bra bilder på honom med mobil- Vid leverans är han vaccinerad och avmaskad! För kontakt går det bra att ringa, smsa eller maila mig :)
Quintessenza Manx Liten söt kille på 13 v behöver ett nytt hem. Han är snäll och väldigt kelen. Mamma: Quintessenza Manx Pappa: Quintessenza Manx Renrasiga, klok och mycket kärleksfull och uttrycksfulla. Ett race som relaterar starkt till människor och är mycket villiga anpassning. De är friska och robusta och är uppfödda på god mat och färsk fisk och kött. Har varit 2x avmaskade och är loppefri