Quantcast
Till salu inom: ”

marcello moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Marcello är en nydesignad EU moped Klass 1 - 45km/h. Modellen bygger på ett beprövat scooterchassi med en nu något vassare design. Strålkastare placerad i mitten, vita blinkerglas både fram -och bak, aluminiumfotplattor, pakethållare med extra inbyggt bromsljus av LED typ, samt en rejäl ljuddämpare bak i aluminium gör att denna prisvärda modell skiljer sig från många standardmodeller. 10 tums aluminiumfälgar och ett utprovat chassi gör den även stabil i högre hastigheter.Motorn är den välkända och beprövade 139QMB fyrtaktsmotorn även kallad GY6 som det finns mängder av prisvärda reservdelar och trim till.garantin är kvar till den 20110718.allt funkar det bara batteri är slö
Hej, nu är det dags att sälja moppen. Det är en Marcello Sprint i perfekt skick - undantaget är några få repor på höger sida. Allt fungerar som det ska, startar alltid! Har bytt diverse glödlampor, och tändningslås då någon har haft kul och förstört det. Den är från sommaren 2010 och har gått ca 230 mil. Det är alltså en klass-två-moped (du behöver endast förarbevis) som gör 60-65 km/h eller 25 km/h om man sätter in en liten sladd, den är alltså trimmad med el-strypning. Du får även med ett Abus kättinglås och en godkänd mopedhjälm i storleken M. Alla kvitton finns. Nypris för allt (moped samt tillbehör) var i maj 2010 cirka 8700 kr.
På www.motorsweden.se hittar du Sveriges största utbud av reservdelar och tillbehör till alla typer av kinesiska mopeder. Vi har delar till Baotian, Viarelli. TMS, Marcello, Vento, Nordia mfl. Beställer gör du enkelt i vår webbshop på www.motorsweden.se och du får dina varor tryggt och säkert levererade hem på ca 1-3 dagar. Frakten överstiger aldrig 49kr! Vi erbjuder en rad olika betalningsalternativ. Tveka inte att kontakta oss på 042-3110400. Väl Mött!
Säljes i befintligt skick! Fin moped till utsidan men behöver mer kärlek på insidan. Byt batteri, variatorkåpa/kick samt allmän service så får du en skön och till utsidan cool moped. Jag är okunnig och ointresserad av att fixa och mäcka med mopeder därav säljes den. OBS säljes EJ i delar. Ring gärna eller maila. Svarar så fort jag kan. Albin.
Hej! säljer nu min moped som nästan är helt ny, har bara gått 55 mil. Säljer den pga av dåligt med plats. Lite fakta: Mopedmärke: Marcello sprint (EU-moped 45/kmh, 2-takt) Sträcka: 55 mil Årsmodell: 2010 Inköpningsdatum: 29-04-2011 Tank: 4,5 L Motorstorlek: 49cc Köpt från: motorhandel.se (O.B.S. ingen prutning!)