Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare alingsås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spegel

Alingsås
Spjälsäng

Alingsås
Gåstol

Alingsås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 boxplats uthyres till sto. Stora hagar sommar och vinter. Belyst paddock 30x60. 3 fodringar/dag. In/utsläpp. 2-3 åtagande/mån enligt överenskommelse. Välkommen till ett stall med 4 boxar med dom flesta bekvämligheter såsom uppvärmd sadelkammare, fikarum, spolspilta med varm/kallvatten, lunchboxar i hagen, samt termobar vintertid. Godkänd säker hästverksamhet. I stallet finns 2st halvblodston 3 och 23 år gamla, samt en nordsvensk val som jag även söker en vuxen medryttare till. Mvh Eva.
Pga graviditet behöver jag låna ut mitt fina hblsto. 12 år, ca 165 mkh. Minst på halvtid. Du får gärna träna/tävla. Har även transport att låna ut för den som önskar. Mkt hoppad men inte det sista. Rids idag mest i markarbete samt dressyr. Behöver tid och tålamod samt en tuff, trygg och duktig ryttare. Är mkt känslig. Är lite efter utbildningsmässigt. Står i fint stall med paddock, manege och skrittmaskin mellan Alingsås och Floda. Goda träninsgmöjligheter finns därmed både utbildad dressyr- och hopptränare. Maila gärna vid intresse!
Då tiden inte räcker till letar jag nu efter en medryttare 2 ggr i veckan. Jag vill att du är över 25 år och är en erfaren ryttare då denna häst gärna testar och har mycket egen motor. Han går lika bra att rida ut själv som med sällskap och är 100% trafiksäker! I stallet står även en islandshäst så ridsällskap finns om så önskas. Pga dåliga bussförbindelser är det bra om du har körkort! Vill du veta mer om denna mysiga kille ? Hör av dig på mail!