Quantcast
Till salu inom: ”

mobil bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mobil

Perstorp
Plånbok

Mölndal

Tidigare annonser till salu

Hej, jag vill sälja min Iphone 3gs på grund av att jag har fått en jobbtelefon. Iphonen är i mycket bra skick och jag har haft det bara i några månader. Med mobilen får du allt som man får från första dag. Allt är väldigt bra skick för att jag har haft skall på telefonen. Telefonen är olåst Jag bortskänker mobilen för 3000 kr För mer information kan du ringa eller mejla. Så länge annonsen är kvar så finns mobilen också.
Hejsan, säljer nu min mormors Nokia Lumia 800 eftersom den var lite för avancerad för henne. Köptes på CDON 2012-11-26 och har användts MYCKET sparsamt de senaste två månaderna. Den är i perfekt skick och kommer med tillhörande "gel"-skal. Hörlurarna är bortskänkta och medföljer ej. Mobilen finns i originalkartong. Olåst. Originalladdaren var trasig vid köp, så vi bytte ut den mot den här: http://www.teknikproffset.se/Hemelektronik/iPod/LaddareKablar/Reseladdare/USB-Miniladdare-iPhone-4-3GS-3G--iPod-Svart.htm (Medföljer självklart) Budgivning hålls i tråden och börjar på 1200kr.
Bortskänkes på grund av köp av nya möbler. Först till kvarn gäller, hämtas på plats vid Östermalmstorg. Är endast tillgänglig på mobilen. Bokhyllor (2 st) Höjd: 202 cm Bredd: 80 cm Djup: 29 cm Bokhyllorna är rena när du hämtar dem. Bokhyllorna bortskänkes endast som ett par. TV bänk Bredd: 121 cm Höjd: 52 cm Djup: 72 cm Måtten är på yttre kanterna inkl. kabelgömman på baksidan. Glasbord Bredd: 75 cm Längd: 135 cm Höjd: 50 cm
Bredbandsabbonemang överlåtes: Bindningstid kvar till 2014-06-01 Hastighet: 30Mbit/s Datamängd: 30GB/månad Detta kostar 249kr/månaden som du betalar till Tele2. Inga övriga kostnader. All utrustning är i nyskick. Överlåtelsen går till såhär: - Vi skriver under Tele2:s överlåtelseavtal. - Vi skickar in pappret, du åker hem med bredbandet/får det skickat till dig. - Jag står för eventuell överlåtelsekostnad och frakt. Bredbandet överlåtes p.g.a. ändrade internetvanor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
GRATIS !!! BORTSKÄNKES ! HÄMTAS SENAST TORSDAGKVÄLL DENNA VECKA. Annars skickas den till soporna då jag inte har möjlighet att ta med den. Inköpt för 15 år sedan för 8000:-, Mio Möbler. Medium. 220 cm lång säng för den långa personen. Bredd 120 cm. Nås på mobilen, eller tala in meddelande. Kan SMS:a bild om så önskas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.