Quantcast
Till salu inom: ”

moped 3000kr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Äkta Jackor

Trollhättan
Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

working very perfekte no problem but just know u need a körkort den hår moped ,,,, pleas dont send me a email i dont titta på min emil aldrig so jag har allt pappeir for den har mopped so just know ?? jag hoppas vis! du er serieuse ring til mig vi can find ut ,call my phone no email merci... the last price its realy soooo billigar 3000kr svensk 0760676897
Lagerrensning! Vår sista Peugeot Speedfight 3 med det unika ljudsystemet. Subwoofer och slutsteg i hjälmfacket. Diskanter i luftintagen. Volym- och subwooferkontroll på styret. Enkelt att koppla in Iphone eller Ipod! Färg: 1st silver Motortyp: 2-takt 50cc Du får även ett presentkort på 3000kr att handla för i butiken. Två års garanti! Säljes på Hedströmsmotor i Askersund
Tjenare nu är min moppe tid över och pengar sparas till körkort. Mopeden har gått cirka 300 mil. Det enda felet på mopeden är att jag inte har startat den på nästan ett år, så den startar inte för tillfället. Bara lite startgas är nog tricket. Ett till litet problem är att jag tappade bort nyckeln en gång så var tvungen att tjuvkoppla den, men nyckeln är återfunnen. Jag skulle vilja ha 3000 kr för mopeden, priset kan diskuteras vid snabb affär.
Startar och går som ett skott! Behöver lite småfix så som, koppla in elen och ny packning då den droppar lite olja. Annars går den bra och växlar bra. Alltså en moped för den som vill pula lite och därav det blygsamma priset på 3000 kr, som naturligtvis är prutbart då den MÅSTE bort och lämna plats i garaget! OBS! Inte min moped på bilden! =)
Hej säljer min speldata för behöver pengar till mopeden den har Processor AMD Phenom(tm) II X4 955 3.2 GHz Ram 8GB OS Microsoft Windows 7 64-bit Graffik kort ASUS EAH5770 Series Hårdisk 500gb Tangentbord Razer arctosa: 600kr ny mus Razer naga 500kr ny Skärm BENQ T20IWA Vill ha 3500kr för allt men kan gå ner till 3000kr vid snabb affär Ring mig för mer info svarar jag inte så skicka sms.