Quantcast
Till salu inom: ”

mopeder till salu kalmar säljes

Moped45km

Kalmar

Tidigare annonser till salu

hej ska sälja min bilen nu. bilen är nästan rostfri men lite finns är ingen skönhet exakt. det kommer att finnas samma fälgar som fram som är polerade. ring gärna för mer info. säljer även min moped som är en reju rs2 02 som finns lite att göra på som lite el och målning den startar på en 1/3 av kick längden och går bra och följer med väldigt mycket reserv delar te motorn.
Hej,tanken var att göra iordning a-traktorn men hinner tyvärr inte. Kapad besiktad Volvo 245 A-traktor med förgasarmotor och enkellåda med spärr. taklucka,vita blinkers mm. Startar och går att köra,bromsar tar osv. Har varit avställd i snart 3 år. Vilket gör att det finns jobb både invändigt och utvändigt. Perfekt för någon som söker vinterprojekt eller vill kunna köra och fixa under tiden. Ni som ringer och tror att en besiktad a-traktor i denna prisklassen är i perfekt skick bör ringa någon annan. Ring för info, finns 3 mil söder om Kalmar. Ej byte. BVSA
Säljer nu min EU-moppe 45km/h. Mopeden funkar bra och anledningen till försäljningen är att jag inte har någonstans att ställa den i vinter, pga flytt. Mer info på: http://www.swebike.se/index.php?cPath=111_408 Köpt 2008 och har gått 131 mil och oljan är bytt 3 gånger. Efter 10 mil och senast för ca 20 mil sedan. I övrigt en bra moppe för dom pengarna! Fin i lack och aldrig kraschad.
Hej. Säljer nu min moped som bara står i vägen i garaget :) Det är en Chaunl Cityhopper Silver. Den är omlackad från röd till svart hemma i garaget. Den har stått ett tag nu, och när jag provade nyligen, så lyckades jag inte få igång den. Men det är säkert något enkelt för den som kan något om mopeder. Jag tänkte mig 1700:- för den. Men billigare vid snabb affär. Hör av dig om du vill veta mer. Nås på mobilen efter 16 på vardagarna.
Hej. Säljer nu min moped som bara står i vägen i garaget :) Det är en Chaunl Cityhopper Silver 45km/h. Den är omlackad från röd till svart hemma i garaget. Den har stått ett tag nu, och när jag provade nyligen, så lyckades jag inte få igång den. Men det är säkert något enkelt för den som kan något om mopeder. Jag tänkte mig 1000:- för den. Men billigare vid snabb affär. Hör av dig om du vill veta mer. Nås på mobilen efter 16 på vardagarna.