Quantcast
Till salu inom: ”

newfoundlandshund omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi tänkte låna ut en av våra 3 fina katter till någon som behöver lite sällskap under en tid/ ev senare omplacering. Vi står för mat, vaccination samt hygienartiklar under utlåningstiden, helst om ni har andra katter eller hund så han inte blir ensam. Katten är en hane som heter Yanoz av raser; Devonrex/Europé. Han är snart 2 år och den bästa familjekatt man kan tänka sig! Han är väldigt snäll, självsäker, harmonisk, längsta svansen i kullen. Älskar att vara ute men kan även vara innekatt och gosa. Han är kastrerad, fullt vaccinerad, id märkt, försäkrad, kurrar INNAN man klappar honom. Han kan även öppna dörrar, kommer när man ropar, svarar när man pratar med honom, är van vid allt! Djur, barn, hund mm. Vi är hans uppfödare. Beskriv lite om er, hur han kommer att få det, så hör vi av oss snarast möjligt!
Utlåning ev. omplacering av några Sphynxar. Pga. förändard livssituation behöver jag avlastning av mina katter. Är du intresserad av rasen och vill prova är detta ett strålande tillfälle. Detta är en katt som är enormt social trots att de har varann så vill de vara med sin "människa" också. Jag brukar beskriva dessa katter med att det är som en apa/hund/katt i samma förpackning. Om du tror att du ska få vara själv i soffan el. sängen el. framför datorn har du fel, de vill alltid vara med. De är vädigt nyfikna o hjälpsamma kommer du hem med matkassen så vill de vara med o packa upp tex. el. vad du än har för dig :o) Hör gärna av dig med mail o beskriv din livssituation. Läs också gärna på allt du hittar om rasen.
Grand danuar tik för omplacering. Blev 1 år den 22/ 8 2011. Vi har själv köpt bella som hon kallas som en omplaceringshund, men tyvärr trivs hon inte med vårt familjeförhållande. Bella behöver mycket uppmärksamhet, kärlek o tid. Söker därför ett hem där hon är ensamhund. Gärna ett hem med trädgård och på bottenplan så hon slipper gå i trappor. Bella behöver en LEDARE. Rumsren, lydig och jätte snäll. Finns ingen stamtavla.