Quantcast
Till salu inom

"newfoundlandshund omplacering säljes"

Stockholm
Idag

Söker Hund Omplacering

Citiboard
Göteborg
2 dagar

Ida omplacering

100 kr
ABC-Annons.se
Linköping
2 dagar

Omplacering Beagle

3 500 kr
ABC-Annons.se
Eskilstuna
2 dagar

Omplacering av katthona

ABC-Annons.se
Göteborg
Igår

Amstaffblandras omplacering...

500 kr
ABC-Annons.se
Butik Eskilstuna
Igår

Eskilstuna omplacering

ABC-Annons.se
Sundbyberg
2 dagar

Renrasig Pomeranian Valpar...

4 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Newfoundlandshunden

30 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Newfoundlandshunden

54 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Sundbyberg

Utlåning ev. omplacering Sphynx katter

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Utlåning ev. omplacering av några Sphynxar. Pga. förändard livssituation behöver jag avlastning av mina katter. Är du intresserad av rasen och vill prova är detta ett strålande tillfälle. Detta är en katt som är enormt social trots att de har varann så vill de vara med sin "människa" också. Jag brukar beskriva dessa katter med att det är som en apa/hund/katt i samma förpackning. Om du tror att du ska få vara själv i soffan el. sängen el. framför datorn har du fel, de vill alltid vara med. De är vädigt nyfikna o hjälpsamma kommer du hem med matkassen så vill de vara med o packa upp tex. el. vad du än har för dig :o) Hör gärna av dig med mail o beskriv din livssituation. Läs också gärna på allt du hittar om rasen.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Omplacering av stor hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Grand danuar tik för omplacering. Blev 1 år den 22/ 8 2011. Vi har själv köpt bella som hon kallas som en omplaceringshund, men tyvärr trivs hon inte med vårt familjeförhållande. Bella behöver mycket uppmärksamhet, kärlek o tid. Söker därför ett hem där hon är ensamhund. Gärna ett hem med trädgård och på bottenplan så hon slipper gå i trappor. Bella behöver en LEDARE. Rumsren, lydig och jätte snäll. Finns ingen stamtavla.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Östermalm

Omplacering 3 årig blandras

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Omplacering 3 årig blandras Min 3 åriga kastrerade schäfer/rottweiler blandning söker nytt hem pga tidsbrist. Boston är en hund som behöver en förare med ordentlig hundvana ,tålamod och gott om tid. Han är stor och snäll (43kg) men har extremt mycket energi och måste sättas i arbete! Han är absolut inte aggressiv men har ganska starka vakt-instinkter och blir lätt stressad. Boston är väldigt lyhörd, arbetsvillig och förarvek men kräver en fast hand. Han är duktig på att spåra och har inga problem att vara själv hemma en stund. Jag vill omplacera honom för hans eget bästa och att han kommer till ett hem som har tid och kunskap. Detta är ingen sällskapshund utan en kille som behöver mental och fysisk träning! Ordentliga kontroller av omplaceringshem kommer göras!
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag måste tyvärr omplacera båda mina hundar eftersom jag inte kan ge dem vad de behöver. Tik 2,5 år och hane 1 år. Båda skall placeras tillsammans. Hundarna är problemfria,hundvana, kattvana och barnvana. Båda är vänliga och tillgivna. Ingen av dem är någon lydnadschampion och dom är aktiva hundar med rörelsebehov. Går bra att lämna hemma men utrymmet bör begränsas och rensas på sådant som inte får tuggas på. Jag kommer att vara otroligt kräsen då jag inte vill att dom skall börja vandra. Hundarna kommer att överlåtas tidigast efter 6 månader och om det blir aktuellt med omplacering inom 1 år så skall dom tillbaka till mig eller till av mig godkänt hem. Rasbeskrivning och bilder skickas vid seriöst intresse. Hanen är mellanstor och tiken mellan/stor. Vikt 17 och 25 kg. Om du vet vad du vill och kan så är välkommen att ringa eller maila.
4 000 kr
Blocket.se