Quantcast
Till salu inom: ”

norrtälje cykel säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan ! här säljer jag min riktigt fina moutainbike. den är ca 2 år gammal cyklat på den ett fåtal gånger bara fram och tillbaks till skloan typ:) jag hade tänkt mig 3000 för ny kostade den 5500 så 3000, passar perfekt till ungdomar :) vid snabb affär kan vi snacka om priset :) MVh mattias ni kan nå mig på mail eller tfn helst på telefon:)
LÄS HELA ANNONSEN ! Hej ! Jag har en fin dam cykel "26" tum av märket "FRAM". Färg blå. Den har inga växlar. Vet ej hur gammal den är. 99%rostfri. Den har ett lyse som fungerar bra. Bakåt broms.Bra däck. Cykeln finns att köpa i Edsbro. Kan köra ut den till vissa ställen. Men då kostar det extra. Och det går inga TÅG TILL EDSBRO. Man kan bara åka bil dit , för bussarna tar inte med cyklar. JAG PRATAR ENDAST SVENSKA. PRUTAT OCH KLART. ALLSÅ JAG SÄNKER INTE PRISET. Nås bara på mobilen.
den är perfekt till en 1.5 till ca 3år som kör och har en från 1 till 3 år i bak. mina två tjejer har haft den och är mest körd inomhus och är i fint skick. vid snabb affär kan man diskutera priset men ingen prut på tel bara på plats. kan även köra ut den till plats om det är norrtälje eller till stockholm men då är priset fast. det är två knappar på handtaget och det är två ljud den spelar. 0851294112 eller 0704-917268
Hej! Tänkte sälja iväg min hd nu pga andra intressen. Det är en 100års jubuleums cykel som gått Ca 130mil. Går riktigt bra. Nyligen servad hos Probike i Täby Kyrkby och har ett nytt batteri. Det sitter även två screaming eagle dämpare på så det låter väldigt gött. Besiktigad och skattad för detta år. Finns nog en hel del som jag glömt att skriva men det är bara att ringa eller maila mig. Endast seriösa kontaktar mig och jag vill inte ha brevvänner. Mvh Danne
Utrustning: *ESA *ASC *ABS *Dimljus *Färddator *Däcktryckskontroll *Enduro transmission *Diodblinkers *Värmehandtag *Garmin GPS *Packväskor+toppbox *Styrförhöjare *Högre handtagsskydd *Kåpförhöjare *Ctek laddare *Godkänt lås * Kapell Bakdäck har rullat 300mil. Cykeln är nyservad i skrivande stund för 93mil sen, storservice+2års, 110725 hos MC-Proffsen. (4869:-) Den har gått 1190mil och är i extremt bra skick. Inga byten. Kontakt per telefon, tack.