Till salu inom

"omplacering pumi säljes"

Borås
Igår

Omplacering söker nytt hem

12 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Fin kastrerad hankatt

500 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

Omplacering Undulat Hane

100 kr
Blocket.se
Helsingborg
2 dagar

Omplacering

250 kr
Blocket.se
Hallsberg
2 dagar

Helig birma tjej omplaceras

10 000 kr
Blocket.se
Lidköping
2 dagar

Omplacering

Blocket.se
Robertsfors
2 dagar

Omplacering, 2 årig katthon...

500 kr
Blocket.se
Burlöv
3 dagar

Beagle

14 000 kr
Blocket.se
Butik

Jacket

1 315 kr
NYTT Miinto

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Luleå

Akut omplacering av katt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Underbar katthona, lugn och trygg Ragdoll/Norsk skogskatt (kastrerad) 5 år Vacker, stor och ståtlig. Snäll och kelig. Van vid hundar och andra katter. MÅSTE kunna leva som utekatt, då hon annars mår dåligt och säger ifrån. Går vanligtvis ej från gården. (Lägenhet är inget alternativ) På grund av egen akut sjukdom har jag ingen möjlighet att ge henne det liv jag vill. Omplaceringen är AKUT. Kattställning Kattlåda Kattväska, följer med!! Ring mig för mer information! Saga är en mycket älskad katt vilket naturligtvis gör det ännu viktigare att hon får komma till en fin, kärleksfull och seriös familj. Priset går att diskutera.
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Motala

Omplacering kastrerade Maine coon -honor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Minobe katteri har nu honor för omplacering. De ska inte ha fler kattungar utan ska nu få ha det gott som endast sällskapskatter. Tyvärr har jag inte plats med så många kastrater men hoppas de nu kan få glädja någon som vill ta hand om en eller två underbara tjejer! Maine coon är en Amerikansk ras känd för sin stl, nu blir hanarna mycket större än honorna! De är väldigt sällskapliga och sociala och vill gärna ha sällskap av en kattkompis. Ser man på tv, ligger de berdvid. Diskar man sitter de och tittar på, skalar man potatis sitter de och tittar på. Vatten är roligt! Äter man undrar de vad de ska få...Alltid med! Så om ni är intresserade av en....eller två superfina tjejer som bara gosekatter, så välkommen att höra av er. Priset är satt då hemmet är det absolut viktigaste! Jag ger mer info på telefon! Mer bilder finns på hemsidan, www.minobe.se. De är garanterade över 12 veckor.
1 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skara

Hund omplaceras

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Vi måste tyvärr omplacera vår mysiga blandraskille. Han är en kinesisk nakenhund/pudel/pumi men ser helt och hållet ut som en nakenhund dvs han är naken. Han är ingen problemhund Han är kastrerad. Anledningen till omplacering är svår sjukdom på matte. Han älskar allt och alla. Van bid hundar. Katter. Barn En hund som skulle passa perfekt i agility. Har du/ni ett tryggt hem? Hör gärna av er!
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Omplacering - unghund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi har en 1,5 år gammal Pumi som heter Caruso men kallas för Carre. Han är en snäll, renrasig, lättlärd familjehund. Vi skulle gärna ha kvar Carre med på grund av tidsbrist och sjukdom i familjen så går det tyvärr inte. Leksaker, hundbur till bilen, mat och hundbädd medföljer och ingår i priset. Rasen Pumi är är en medelstor Ungersk vallhund.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Åre

Omplacering pumi

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Kastrerad 2 årig pumi hane vill gärna komma till en eller ett par barnfria med hundvana och kunniga om rasen som bor så han får springa ute mycket och gärna med hundkompisar. Han har alla vaccinationer o pass. Gärna till nån som gillar att träna mycket antingen lydnad , agillity eller spår. Vid intresse maila gärna o berätta vad ni erbjuder !!
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj