Quantcast
Till salu inom

"papillon blandras säljes"

Älmhult
Idag

Omplacering chihuahua & bla...

10 000 kr
Blocket.se
Örebro
3 dagar

Omplacering

Blocket.se
Bengtsfors
4 dagar

Papillonvalpar

12 000 kr
Blocket.se
Karlstad
7 dagar

Blandras valpar

5 000 kr
ABC-Annons.se
Trosa
Idag

Undulatpar söker nytt hem

600 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

Hönan Henny - handmatad och...

50 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Söta blandrasvalpar

9 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Maine Coon/skogskatt/perser...

9 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Lund

HJÄLP mig att hitta den perfekta hunden

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej jag heter Thea och är 9år Min högsta önskan är att kunna köpa en hund. Mina favorit raser är Papillon och Chihuahua men jag hade även blivit jätteglad för en blandras av mindre storlek Min önskan är att kunna ta hand om och träna hunden själv. Jag har sparat länge för att kunna köpa en en hund, men pengarna tycks aldrig räcka och nu är det snart sommarlov, då hade det varit perfekt att ha en hund. Kram! Thea
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Järfälla

Chihuahua

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Pris: 7 500 :- Hejsan! Nu är jag den enda som är kvar. En liten kille på 8 v.blandras mellan Papillon/Chihuahua/Dv.Pincher. Jag önskar mig ett livslångt hem med snälla goa människor som vill leka & gosa med mig. Känner du dig träffad så hör av dig. Vi ses hos mig.=0) Vid lev. är jag Vet.bes vacc. Id.märkt.(chippad) avm. 2 ggr. Endast seriösa köpare Ingen avbet.
7 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Umeå

7 mån blandras tik söker hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Pga att våran andra hund varit med om en olycka blir det mycket omvårdnad om honom och vi kan inte ge tiken den tiden vi vill och bör när detta kommer bli en lång process för honom att bli återställd. Därför söker vi ett nytt hem åt henne omgående, helst till någon UTAN barn. Hon är: 75% papillon 25% chihuahua chippad registrerad avmaskad MAILA om dig själv, livssituation och erfarenhet så hör jag av mig.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Lycksele

Blandras valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Nu är det bara lilla jag kvar, jag är en kille som tycker om att gosa och sitta i knä. Min mamma är en blandning av Papillon o Mittelspits, min pappa är renrasig Power Puff. Jag kan tingas mot en handpening på 2000 som inte betalas tillbaka vid ånger. Vid lev är jag chippad, veterinärbesiktad och avmaskad, Jag kommer också att ha en 3års dolda fel försäkring. Jag är leveransklar den 29/9. Svara ej på Mail/ Ring
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mjölby

Söt gosig valp 8v

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Sist kvar i kullen är en charmig tjej som letar ett snällt hem. Besiktad utan anmärkning, vaccinerad och Chippad samt dolda fel försäkrad. Nuvarande vikt 1,3kg Fyllda 8 v gammal lör 22okt. Hon kallas idag för "Lea" och är en riktigt social tjej med bus i blicken. Somnar gärna i famnen eller knät. Blandras Puff/Papillon Friska sunda föräldrar med toppen-psyke och de väger under 3 kg. Mycket van vid barn Senare hämtning av valp möjlig.
5 300 kr
Blocket.se