Till salu inom

"papillon hane till avel säljes"

Härryda
Idag

Lejonhuvad kaninunge, hane

400 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Fina kattungar blandras hel...

6 000 kr
Blocket.se
Huddinge
Igår

Yorkshireterrier till avel

2 500 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Kärleksfulla kattungar

3 000 kr
Blocket.se
Vetlanda
Igår

Fina kattungar med ragdollb...

2 500 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Kattungar säljes

1 000 kr
Blocket.se
Boxholm
Igår

Kattungar

1 500 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Husky Siberian valpar

25 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Pomeranian

21 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Engelska och australiska un...

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Berg

Renrasig Papillon Hane 3år, 8mån

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu måste vi sälja våran älskade Gucci. Han är en Renrasig Papillon hane med stamtavla. Gucci är 3år och 8månader i skrivande stund. Hans födelse datum är. 2007-07-28. Bes.2007-09-28, U.a. reg,Skk. Vac. 2ggr 2007, 1ggr 2008, 1ggr 2009. Anledningen till att vi måste sälja våran underbara vovve är att jag skall flytta till lägenhet med min son och kan inte ta med Gucci. Han är en väldigt snäll hund. Och passar jätte bra till avels hund. Fråga gärna ifall det är nått ni undrar! Snabb affär är ett plus då jag flyttar snart! Fler bilder kan fixas!
6 000 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Älvsborg

Chihuahua/papillonhane till avel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Den absolut underbaraste hanen du kan tänka dig, finns nu tillgänglig för lämpliga tikar. Han är blandning Chihuahua/papillon. Han är otroligt glad, pigg och positiv. Han älskar allt och alla, en riktig liten charmknutte. Han har parat förut med utmärkta resultat. 2000:- i parningsavgift, självklart omparning om tiken går tom. Hanen finns i Brålanda, men jag kan ta med tiken från göteborg med omnejd så att de får gå tillsammans en hel helg. Hör gärna av dig om du är intresserad.
0 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Örebro

Papillon hane till AVEL

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Papillon hane till avel Lung,väldigt social, bra med barn och katter samt andra hundar och lekfull. Han är fullt frisk och har fin släkt. Hans pappa är Champion och heter santonius kimparo. Han väger 4,5 kg och har flera kullar efter sig. Han parar bara med andra renrasiga hundar, både sin egen ras och andra. Parningsavgiften 2000kr språng som är en engångssumma. Som tas ut vid parningstillfället. Gratis omparning ifall tiken går tom. Ring eller maila för mer info eller om du har frågor.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Papillon Hane till Parning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej har en fin papillon kille på snart 2år som gärna vill bli pappa. Han är chippad, vacinerad, vetrinärbesiktigad avmaskad och har stamtavla. Har dessutom partella undersökt, ögonlyst U.A. Han har dessutom intyg på sina testiklar. Han heter Benny och väger 3kg så det får inte vara några stora töser. Han är jätte go psykiskt och är hur tillgiven som helst. Omparning ingår om tiken går tom. Hör av er för flera bilder! Pris diskuteras. Nyckelord: Papillon Hane Parning Avel Stamtavla
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kronobergs län

Flax till avel(hane)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej jag har en fin papillon/chihuahua som gärna skulle vilja träffa en tik. Han är 4 år den 4 september 2012 =) Han är veterinärsbesiktiad,chippad och vaccinerad. Frisk och kry med mycket energi , älskar att leka speciellt apport , älskar också att springa runt i trädgården! Mycket gosig med en rolig och stor personlighet, uttrycket "stor hund i liten förpackning" stämmer verkligen in ! :) Han är väldigt fin med speciella färger! Hör gärna av er vid frågor och intresse ! =)
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj