Allt till salu inom "avelshane hund"

Sortering:
Maltipoo valpar
Södertälje
3 dagar

Maltipoo valpar Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se
Havapoo valpar
Höör
Igår

Havapoo valpar Visa liknande

27 000 kr
Blocket.se
Maltipoo valpar
Södertälje
8 dagar

Maltipoo valpar Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se
Malteser hane
Pajala
9 dagar

Malteser hane Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
Maltipoo valpar
Södertälje
10 dagar

Maltipoo valpar Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 9

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Östergötlands län

Jack Russel hane

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
10 månader är VIKTOR och han har bott hos min kusin och blivit uppfostrad av familjen. Tanken var att jag skulle ha honom i vår kennel men så kom Frasse och han är svart/vit och passar bättre som avelshane pga färgerna. VIKTOR är enl. rasstandad perfekt. Han är skk-reg, chipad, vacc, doldafelförsäkrad, besikdad och avmaskad. Han föräldrar är utställda, då fadern är junior etta och det finns champion 6 led bakåt i Australien. Han är rumren och väluppfostrad, mycket social och lekfull. Går bra ihop med barn. Lönnebogård`s kennel
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Östergötlands län

Jack Russel valptik

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Nu är det bara 1 valp kvar, de var bara 3 st i kullen. 1 hane , 2 tikar och hanen ska stanna i vår kennel som avelshane. Diana är skk-registrerad, chipad, besiktad, vaccinerad,doldafel försäkrad och avmaskad. Hon är född 5/12 11, leveransklar f o m dax datum. Hennes föräldrar är utställda. Fader blev junior etta Moder 3.a. Blodsband är Australiensk linje både på faderns- och moderns sida. Champion 6 led bakåt. Diana är en social och lekfull tik. Ring så berättar jag mer om hennes alla bus. Lönnebogård`s kennel / Laine
9 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kronobergs län

Cockerspaniel hane på foder

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Har fått ta beslutet nu att lämna ut min avelshane på foder pga tidsbrist då han behöver ett hem där man har tid med honom. Mycket snäll, kelsjuk och lugn, älskar att åka bil alltså perfekt familje hund. Inga problem med barn eller katter. Har ni ett kärleksfullt hem tveka inte att ringa och berätta lite om er själva! Ring på 0732-081810 OBS! Inget pris var tvungen att sätta 500kr pga blockets regler! Svarar ej på meil!
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Fodervärd till 16veckor chihuahua pojke

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Lilla Kizen vill gärna hitta en fodervärd i Uppsala, Stockholm eller nära Uppsala! Kizen är en renrasig chihuahua kille på 16veckor, stamtavla har han och han är tänkt som blivande avelshane och utställnings hund. Kizen bor idag med 7 tikar men skulle skulle behöva en fodervärd. Som fodervärd har du Kizen som din egen och vi har kontakt ofta. Du står för mat, försäkring och som hundägandet innebär. Jag står på försäkringen och betalar utställningar och hälsotester! Du och jag kommer ha ett fodervärds avtal och alla överenskommelser finns på papper! Hör av dig för mer info.
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungsbacka

Engelsk Bulldog hane. British KC Pedigree

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Engelsk Bulldogshane. British KC Pedigree Godkänd (SKEB , SKK, KC) , bevisad avelshane med sex fina avkommor i en kull. Permanent ögonskada med nedsatt syn på vänster öga, dock ej något han lider av. Därav nedsatt pris. Född 08 , fullt frisk glad och snäll. Ranghög men EJ hanilsk. Van vid hundstall. Säljes enbart på grund av neddragning av kennelverksamhet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
17 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj