Quantcast
Till salu inom: ”

piano engström johannisson säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano malmsjö

Norrtälje
Piano

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av flytt till mindre ytor är det dags för mig att sälja mitt kära piano. Pianot är - av märket Engström & Johannisson, Stockholm - i felfritt skick på insidan och fint skick utanpå - både grov- och finstämt, senast 28/9 2010 Förra ägaren hade inte fått pianot stämt under en längre period och har av mig använts flitigt, varav det är i behov av ytterligare en stämning då vissa toner dragit sig. Då jag arbetar oregelbundna tider nås jag med fördel via mail. Priset kan diskuteras vid snabb affär!
Det har nu blivit dags att sälja vårt fina piano pga platsbrist. Svart Engström & Johannisson tillverkat i Stockholm i början av 1900-talet. Strängar och stämnaglar bytta 2000. Ett vackert och gediget instrument, utan repor och skavanker. Mått: 132 bredd 66 längd 144 vikt ca 250 kg Pianot står på första våning och kan lastas på släpkärra utan hjälp från bärselar eller flyttningsfirma. pianopall med plats för noter medföljer. Kom och titta, provspela och ge ett bud.
Hej! Pga. flytt till lägenhet måste jag nu tyvärr sälja 2 piano som är mycket vackra och välbevarade. Det ena är en Engström & Johannisson Stockholm, 1901-1926. Det andra är från Östlind & Almqvist Kungl. Hovleverantör, 1918. Båda finns givetvis på samma adress. Vid frågor och funderingar, hör gärna av dig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gammalt välvårdat piano, Engström & Johannisson. Bredd 153 cm, höjd 135 cm och djup 67 cm. Pianopall ingår i köpet! Kontakt endast via telefon.
Piano Engström & Johannisson Stockholm. Äldre piano i gott skick, fungerande. Avhämtning.