Quantcast
Till salu inom: ”

rastgård katt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Odd Molly Blus

Lund
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hankatt född augusti 2009. Han är en mysig och gosig katt, men tycker inte om främmande, då går han och gömmer sig. Älskar att vara ute i rastgården. Han är semilånghår och har en mycket lättskött päls. Inga problem att klippa klorna på honom. Han är fortfarande fertil och har blivit pappa till 3 kullar som har blivit jättefina. Han behöver troligtvis kastreras inom en snar framtid. Han är en mycket frisk och sund katt som aldrig varit sjuk eller dålig i magen. Avmaskad men ej vaccinerad i år. Måste tyvärr sälja honom då min ekonomi inte håller längre. Sista bilden är på 2 av hans kattungar.
Renrasig norsk skogkatt hona omplaceras pga att hon inte trivs i flocken här hemma. Hon är 1 ½, född 18/11 2009. Helvit och grönögd. Helt underbar kattflicka, superkelig!! Hon är lättlärd! Hon har stamtavla, är kastrerad, vaccinerad och chipmärkt! Hon är fullt hörande, så det går alldeles utmärkt att ställa ut henne om man skulle vilja det. Behöver ett lugnt och stabilt hem. Inga andra katter. Ej hundvan. Säljer henne inte till första bästa, utan det ska vara ett seriöst,tryggt hem! Gärna med möjlighet till någon form av utevistelse, balkong/rastgård. Kan lämnas i Sthlm omr slutet av v.31.
Social och framåt hona på 10 månader söker ett hem där det gärna får finnas andra kompisar som hund eller katt. Esmeralda är en tjej som gillar att vara med där det händer saker. Hon är vårt lilla yrväder här hemma :-D Esmeralda är kastrerad innan flytt och säljes som innekatt, tillgång till rastgård/innätad balkong och koppel promenader skulle säkert uppskattas. Vi är noggranna när vi väljer hem till våra katter och du ska vara seriös i din förfrågan. Katten har stamtavla från Sverak, är vaccinerad och id märkt. S*Laterna Magica´s 0455-47217
Pga återbud är vår hane åter igen till salu. Han är en snäll go rödtigré-vit pojke som älskar att mysa och tvätta ditt hår. Han är kastrerad, har stamtavla och är född 2001. Han söker nu ett nytt hem som ensamkatt där han får leva sina sista år som innekatt, men gärna en rastgård etc att få lufta sig på. Van vid barn och hund. Om du tror att du kan ge honom det han söker så hör av dig.
Utrillo är en ung brunmaskad birma kille som blir 2 år i augusti 2012. Han är kastrerad och vill flytta ifrån sina tjejer, för nu vill han ha lugn och ro och få vara i centrum i ett kärleksfullt hem med tillgång till in-nätad balkong eller rastgård. Han är en innekatt. Utrillo är hjärt/njur skannad, stamtavla, chipp märkt, vaccinerad.Hör av er om seriöst intresse finns. Utrillo är en riktig gosekatt. Äldre än 12 veckor.