Quantcast
Till salu inom: ”

upphittad katt blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Idag måndag den 27/2 hittade vi tyvärr en röd-tabby hankatt död vid vägkanten "fredskogsvägen" i Norra Åsum. Han hade inga synliga skador och såg välvårdad ut. Tyvärr hade han inget halsband så vi kunde inte kontakta någon ägare. Vi vill med denna annonns meddela eventuell ägare om att denna katt tyvärr avlidit. Vi kommer att ta hand om honom och begrava honom i vår trädgård. Om ni vet vems denna katt är så var snäll och upplys dem om detta. Mvh Anna-Karin
Katthona upphittad 2012-03-28 kl.19:30 på Össebyvägen, strax efter infarten till Österåkersanstalten. Hon är liten, sköldpaddstigrerad/vit hakklapp. Mycket snäll och kelig, verkar hemtam och van vid människor. Omärkt (inget ID el. chipp). Katten är vid god vigör och befinner sig fr.o.m. 2012-03-29 på Kattluckan i Vallentuna. För vidare upplysningar kontakta Kattluckan direkt eller upphittaren på följande tel.nr: KATTLUCKAN: 070-511 77 95 Lämna meddelande, du blir uppringd. UPPHITTAREN: 070-943 93 14 el. 070-379 41 23
Upphittad katt ... Muskö... Hon har en skadad framtass (höger fram, den som är i luften på bilden, saknar en "tå") och haltar något och verkar ha någon skada/infektion som påverkar hennes syn på åtminstone ena ögat (syns inte så tydligt på bilden). Hon har också en hel del fästingar och risig päls överlag. Om du äger/känner igen denna katt, och oavsett om hon är bortsprungen eller ej, så hör av dig.
Hej! Denna vackra katt har nu varit hos min sambos pappa i några veckor, den dök upp från ingenstans. Den är väldigt skygg och man har inte lyckats få någon vidare kontakt med den. Kommer och går lite som den vill. Den har fått mat och verkar må bra. Finns i Hille utanför Gävle. Ring eller mejla mig om det är din katt eller om du känner igen den och vet vems den kan vara!
Ungkatt kom hem med min äldre hittekatt. Såg den redan i juni i trakten av djursjukhuset i Bagarmossen. Har sökt med bilder i trakten men inte hört av någon ägare. Kan nu inte behålla honom på grund av sjukdom. Brutit ryggen och skall inom kort hamna på sjukhem igen. Snälla ge honom ett fortsatt liv. Kanske även om du inte äger katten! Han är kel-sjuk och har haft ett hem, det märks.