Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se katt östergötland till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi måste nu tyvärr göra oss av med våran fina katt Tryggve. Han har född 1 maj 2009. Hur mysig o busig som helst. Vi har fått tillökning i familjen nu, tidigare var ju Tryggve våran lilla bebis och fick all uppmärksamhet. Nu kräver ju bebisen lite mera tid och Tryggve är avundssjuk o biter sönder kläder mm. Vi tycker det här är jätte tråkigt men vi hoppas att vi kan hitta ett bra hem till han. Och du som är intresserad MÅSTE ha tid för han...Och tycka det är roligt att busa massa. Tryggve är försäkrad och rumsren. Kattlåda och matskål finns.
Vi är tre små exoticbäbisar som snart vill hitta nya hem.Vi är snart nio veckor och vi kan flytta när vi är tolv veckor.Vi är två pojkar och en flicka,och väldigt fina färger har vi.Vi är mycket trevliga och sociala,och givetvis lite busiga.Jag som har lite längre näsa är det ett annat pris på,så jag kostar 3500kr men jag är väldigt charmig.Vi är vid lev Reg, avmaskade,vacc och besiktade,vi säljes till sällskap.Om det låter intressant så hör gärna av er till min matte.
Måste tyvärr sälja mina två hankatter så fort som möjligt då jag inte har tid för dom, samt att det nu visat sig att jag blivit allergisk mot dom. De är ungefär ett halvår gamla och uppäxta tillsammans så jag säljer de endast tillsammans. De är båda väldigt sociala och mysiga, ligger mer än gärna i famnen och kelar och gosar. De tycker också om att busa med varandra. För mer information och bilder, mejla eller ring!
Topp, stl. 40 (M), dam Original Gudrun Sjöden-topp. Storlek S/M , 100% bomull. Katt finns! 100:- Topp, stl. 40 (M), dam Tröja, bomull/elastan ((8%) original Gudrun Sjöden Använd endast en gång. 150:- Topp, stl. 40 (M), dam Svart Cappuccini-topp, ej använd 50:-
världens underbaraste lillkille sven måste flytta pga en annan kisse vi har. allt gick kalasbra tills för några veckor sen, då börjar våran andra kisse va elak och skuffa undan sven. trodde det skulle gå över, men vill inte att han ska behöva vara ute jämt för att den andra inte släpper in honom. han är en väldigt liten kisse för att va född aug 2010. han äter all mat,katt eller restar från middan, rumsren,klöser bara på klöspelar. gillar att va ute, men även att ligga inne o ha det gött, gärna med nån person eller kattkompis, då han är väldigt social av sig. självklart rumsren,avmaskad. van vid andra katter och barn. han är över 12 veckor gammal..