Quantcast
Till salu inom: ”

sheltie omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söker en mindre hund åt min mamma. Hon är sjukpensionär och hemma största delen av tiden. Hon är ofta hemma hos oss och hästarna. Har tidigare haft komondor, Bordercolllie korsning med familjen, Shih Tzu för ca tre år sen och en eng. Cocker i sin ungdom. Hunden skall vara av mindre ras (Gärna någon av dessa raser: Pappillon, eng cockerspaniel, mops, bulldogg, sheltie eller jackrussel) Hunden bör vara van vid barn, katter, andra hundar och hästar. Ett plus om den tycker om att åka bil, bada och är en tik. Mamma bor i lägenhet tillsammans med sin 6 åriga Heliga Birma katt. Med skogen runt knuten och dagliga turer till hästarna och oss på landet. Hundkompisar finns hos oss. Har ni något som kan passa vår mamma? Hör gärna av er hon behöver en vän att ha vid sin sida. Ålder har ingen betydelse. kärleksfullt hem erbjuds såklart.
Kastrerad 'sheltie' hane på 3½ år, till omplacering. Har haft honom sen valp och som sällskap. Han bor i stan, men är ingen stadskille. Stan skapar stress inom honom. Han är en charmig och glad kille som vill bo på landet, nära skog/natur. Där skulle han bo i harmoni och må allra bäst! Hellre att ni är mer än en person i hushållet, då han trivs bäst i flersamhet. Han är barnrädd, för att notera. Tonåringar går bättre. Negativa sidor: Han är lite rädd eller osäker. Litar inte på omgivningen helt, men bättrar sig för varje månad. Han svarar bra på min träning, men eftersom jag "gått i väggen" och är sjukskriven så är jag inte stabil nog att ta itu med dessa "faror" och det har gjort att vi lite hamnat i en ond cirkel där jag inte orkar ge honom det han behöver längre. På landet mår han bäst och där finns mindre stressmoment. Han är trots allt en hel-go liten kille! Skulle passa sig bra på en liten gård med hästar och katt tex. Han gillar äventyr, utflykter och långpromenader. Samt att få vara med då man grejar i hemmet / på gården. På landet och i natur, får man sällan se hans sämre sidor. Han mår bra av motion, regler och lite huvudträning. Omplaceras till permanent hem. Tillbehör ingår. Kolla in länk-adressen nedan för mer info, samt foton: http://sheltie-omplacering.blogspot.com
Långhåriga marsvinsungar av rasen sheltie säljes. Det finns tre hanar och två honor till salu. Dom på bilden är hanar. Skickar fler kort vid önskemål. Har även ett par honor som är 2 och 3 år som behöver nytt hem. Bur medföljer om du köper eller tar hand om minst två marsvin. Ska upphöra med min uppfödning.
Noeas omplacering. Är ett nystartat omplaceringshem för marsvin. Jag är mycket mån om mina omplaceringar och det är inte först till kvarn. Utan ett seriöst och kärleksfullt hem med mycket utevistelse och färska grönsaker och hö varje dag. Marsvin ska ha minst en artfrände att leva ihop med enligt lag. Så jag säljer inga marsvin till ett liv i ensamhet. Mina omplaceringar får ej gå i avel. Då det finns så många marsvin redan i detta avlånga land som behöver ett nytt hem. Så att sätta fler till världen är en stor risk för både honan och ungarna. Bild 1: Namn: Putte TINGAD Ras: Pet med en crested i pannan och med några långa strån på rumpan. Färg: Black/Golden/White Född: 120306 Putte är en söt liten kille. Som är mycket social och gillar att få vara med. Han är rang låg och går för tillfället med min kastrat. Men vill gärna flytta hem till en annan hane. Helst yngre eller mycket äldre. Bild 2 Nikita Ras: Pet Sheltie Färg: White/Black/Golden Född: 1105?? Nikita är stor, vacker och lugn tjej. Som är rang låg. Hon gillar att ta det lugnt. Då hon inte är så van att kela i famnen så går det bara ha henne framme korta stunder. Men med träning så kommer hon snart att trvias mycket bra. Flyttar gärna tillsammans med sin syster Zelda! Bild 3 Zelda Ras: Pet Virvelmarsvin Färg: Black/White/Golden Född: 1105?? Zelda är en sprallig tjej som gillar att upptäcka världen med egna ögon. Det är mycket viktigt att hon kommer att få fortsätta med det. Flyttar gärna med sin syster Nikita. Bild 4 Pärlan TINGAD Ras: Pet Färg: White/lemon agouti/lemon Född: 1201?? Pärlan är en liten tjej som tar mycket stor plats. När hon väl känner sig hemma så är hon mycket personlig. Hon gillar inte att kela i famnen långa stunder. Men att sitta och prata med henne när hon är på golvet är mycket uppskattat! Marsvinen säljs för 200 kr st. Om man vill kan man få med bur och tillbehör för en liten summa. Gå gärna in på min hemsida för mer information. Noeasomplacering.n.nu Har du frågor så mejla mig gärna. Är du intresserad ut av ett marsvin från mig så skicka gärna ett mejl och berätta om dig själv. Om erfarenhet och hur marsvinet skulle få bo hos er.