Quantcast
Till salu inom: ”

singapura katt till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu måste jag tyvärr sälja min älskade katt pga flytt. Hon är mycket social och vill vara med överallt. Hon är innekatt och gillar att busa. Jag tror hon skulle uppskatta att få komma ut i naturen och leka. Du/ni som köper henne får med lite tillbehör *Katt låda *Klo tång *Katt bur *Katt sand (om de finns kvar) Hör av er på min mobil 070 61 55 210 (Jobbar en del natt så ni kan nå mig på eftermiddagen, annars är det bara att skicka ett sms)
Hej! Vi har precis flyttat till en ny lägenhet, och på grund av att vi inte har lika mycket plats för katten som förut, så är vi tvugna att sälja katten. Det är en renrasig bengalhona. Vi har alla hennes papper, (stamtavla, vaccination m.m) Hon är år 2 år gammal och det finns stor möjlighet att föda upp. Hon är väldigt social och söt. Vill gärna krypa upp i knät om det finns möjlighet.. Vi letar efter en familj till våran katt som kommer älska och ta hand om henne. Det skulle vara bra med en barnfamilj eftersom att hon som sagt är väldigt social och älskar att leka. Hennes favorit lek är "hämta pinne" fast med toffs. Mejla om du känner att du är den rätta personen för vara katt. Priset diskuteras
Hejsan! Har en hankatt vars mamma är till 75% Singapura och hans pappa är av rasen Européiskt korthår. Mamman är precis som en rastypisk Singapura, dvs oerhört snäll och vänlig, älskar närhet och "purrar" identiskt likt en renrasig Singapura. Hennes son har fått mammans vänliga och hundlika temperament och blir nog precis som henne ganska liten (mamma väger 2,2 kg). Han är svart/vit med små stickelhår i de svarta partierna (även det kommer från Singapuran). Han piper mest nu när han försöker sig på att låta, men jag har hört en del små "purr" ibland, så även det kanske han får nedärvt från sin Mamma (som inte kan jama överhuvudtaget). Kattungen är leveransklar den 11/10 och är då 100% rumsren, har enbart varit innekatt och är väldigt van vid hundar och barn. Givetvis avmaskad. Bilder mejlas vid intresse!
Hejsan! Jag har en 6 månader gammal hankatt vars mamma är till 50% Singapura och hans pappa är av rasen Europeiskt korthår. Mamman är precis som en rastypisk Singapura, dvs oerhört snäll och vänlig, älskar närhet och "purrar" identiskt likt en renrasig Singapura. Hennes son har fått mammans vänliga och hundlika temperament, och blir nog precis som henne ganska liten (mamma väger 2,2 kg). Han är svart/vit med små stickelhår i de svarta partierna (även det är karakteristiskt för Singapuran). Kattungen är 100% rumsren, har enbart varit innekatt och är väldigt van vid hundar och barn. Givetvis avmaskad. Fler bilder mejlas vid intresse!
TINA, en liten sepia-färgad singapura-hona på 9 månader. Hon är vänlig, lättlärd, social och sällskaplig. Tycker om att bli borstad, van att få klorna klippta, går på lådan, äter det mesta och gillar bland annat, avocado, ost. Men trivs inte riktigt hemma p.g.a. mina långa arbetsdagar, ca 11-12 timmar. Så Tina söker nytt hem. Alla tillbehör medföljer, stamtavla finns. Priset kan vi säkert komma överens om. Hör av dig, 0700 - 52 66 32