Quantcast
Till salu inom: ”

staket bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Timantti

Upplands-Bro

Tidigare annonser till salu

4st afrikanska dvärggetter bortskänkes! Då den som tingade getterna inte har hört av sig och hämtat dem, så sätter vi ut dem igen. Av denna anledning så gäller "först till kvarn". Dvs den som hämtar dem först får dem. 3 Bockar (varav 2 är kastrerade). 1 Get (eventuellt med killingar i magen) Mycket snälla, nyfikna och sällskapliga, det är denna sorts getter som ofta finns att klappa för barnen på djurparker. Aldrig visat någon aggressivitet mot människor och barn. Bra slyröjare! Då de är dvärggetter så behövs inte så högt staket som för vanliga getter, vi har endast 1m högt staket. Om man tar alla getterna så är de gratis. Om man bara tar den okastrerade bocken och geten så kostar de 400kr tillsammans. Geten säljs inte ensam. Är du intresserad så ring!
ca 250-300m fårstaket bortskänkes mot nedmontering från trästolp. Även div rullar med staket ingår till dig som monterar ner staketet. vänligen ring eller maila vid intresse.
125-170 trädgårdssten enligt bild bortskänkes mot avhämtning Matjord bortskänkes mot avhämtning, lätt att lasta ligger i sträng på insidan av staket.
Grönt staket till trädgården 110 m, köparen får själva plocka ner det.
Kraftigt smides staket. 18meter. Bortskänkes mot avhämtning.